Свързани новини

31.07.2021 13:07

Кандидат-премиерът ще ревизира Преспанския договор между РСМ и Гърция

Видян 3598 пъти | Коментари 8
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Неизпълнените ангажименти по Преспанския договор особено много ни притесняват. По никакъв начин няма да притесняваме своите братя и няма да ги лишаваме от възможнотта за тяхното европейско бъдеще. Това обаче не означава, че няма да отстояваме своя интерес. Може би ще ревизираме този договор”, коментира кандидатът за премиер на “Има такъв народ“Пламен Николов.

Преспанското споразумение е между Гърция и Република Северна Македония, което провокира големи конституционни промени и смяната на името на бившата югославска република. След това РСМ стана членка на НАТО

България не е страна по Преспанското споразумение, напомнят зам.-министрът на външните работи Зарица Динкова и Медиапул, и не може да го ревизира. Преди това обаче София и Скопие сключиха Договор за добросъседство.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 01.08.2021 11:16

    Стига вече сте дъвкали този гаф с Преспанския договор! Не това е важното. Въпросът е, че този няма никакъв управленски опит, а явяването му на кастинг при Титана на мисълта Трифонов е по-скоро минус и хич не е за хвалба. Доктор на незнам си кво си, вече и даскалицата му от началното училище се изказа как се гордеела с него - масирана рекламна акция, няма що.

  • 007 Anonimen 01.08.2021 09:13

    До Всички пишещи лапнишарани:Николов предлага ревизия на договора между РБ и РСМ,а не ревизия на Преспанския договор,който е между Гърция и РСМ!Манипулацията за ревизия на Преспанския договор е направена от статуквото и е предназначена за идиоти!

  • 006 Сръбомак 01.08.2021 07:24

    На сърбо-макетата трябва да се ревизира всичко до дупка ,особенно безкрайната им наглост за измислено величие.Гърците ги чакаха 20 години да подпишат ,че не са наследници на древната македонска държава.Че и у бугарско може да се чека,нали братя сръби.

  • 005 Цецка 01.08.2021 00:05

    Този ако беше истински човек с характер, щеше да си излезе на втората минута от допитването при Слави, наречено кастинг. Чалгаджията гледа в листовете си, не че може да чете, мръщи се, цупи се, ще повърне всеки момент. Чак на десетата минута вдига глава да погледне кандидата в очите. Ега ти унижението. Но явно този горнооряховско-шуменски кариерист е достатъчно дебелокож и също толкова невъзпитан, за да не се трогне от простащината. Е, да си го носят сега на рамо. А че е гол и бос, веднага се видя. Освен общи фрази - нищо, ама нищо... Ще чака да му спускът указания останалите цървули на Слави. Жалка история, доникъде няма да я докарат. Хайде по-бързо на нови избори, да видите ИТН колко процента ще вземе. Няма да е двуцифрено число, бас хващам.

  • 004 Anonimen 31.07.2021 21:19

    от "има такъф идиот+ да педставят доказателства , чи тоз е наред? щотна след днешното на маке сме изроби! и ний знайм що !!

RSS

Най-нови

Заплата

Одобриха заплата за издръжка: КНСБ

Международната организация на труда ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е меко казано странно

Настроението ви ще е меко казано странно. Не бъдете