Свързани новини

30.07.2021 10:07

Ако отидем на избори с Нинова, ще умрем: К. Добрев

Видян 1815 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Намираме се в ситуация, в която или да подкрепим правителството, или да се „наведем“, или да отидем на избори с Корнелия Нинова и да „умрем“", заяви пред bTV Кирил Добрев от БСП. "Виждате с каква пропорция намаляват гласовете ни с всеки изминал вот", отчете той. Социалистът допълни, че през последните години диалогът между Нинова и членовете на партията е спрял.


„Само преди година бяхме протестна партия, а днес сме треторазрядна брокерска политическа сила и от нас нищо не зависи. Изходът от това е конгрес“, заяви Добрев.


Според него точно това са искали протестиращите пред „Позитано“ 20 преди дни.


„От днес започваме да събираме подписи от редовите членове, за да съберем мнозинство за конгрес преди президентските избори“, допълни Добрев.


По думите му е добра идея БСП да подкрепи евентуално бъдещо правителство на „Има такъв народ“.


„Факт е, че ние сме в изключително деликатна ситуация – финиширахме зле на последните два парламентарни избори. От една страна, да се пакетираме отново с ГЕРБ като опозиция виси, а от друга - да участваме в правителство, което има много неизвестни. В тази ситуация бих избрал да подкрепим едно ново правителство с различни хора“, каза още Добрев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Дирил Кобрев 31.07.2021 23:18

    Aз имам много готин бизнес със синовете на първанката в Кюстендил. Земеделският дом там, заедно с каптираните минерални извори са наши.Спа центрум и тъй нататък, ако ма разбирате... И със стани шеф съм в близки отношения-с една дума -парица-царица. Само тая ниновица ми разваля рахатлъка-не щя да ма включи да стана депутатин и е враг на мойте приятели-гергито, стани шефчето и други готини бизнес мени и лейдита. Затова казвам: Оставка на ниновица и свеж въздух за назе,истинските носители на правдата!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма