Свързани новини

30.07.2021 09:07

Хората с майбасите стрелят по А. Василев: К. Петков

Видян 2540 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър на икономиката Кирил Петков защити колегата си в служебното правителство Асен Василев .


"Ние с Асен Василев 14 г. сме си преподавали харвардските курсове, плащали сме си от личния си джоб, за да се случват и сме давали безплатно образование с лиценз от Харвард на наши студенти над 500 човека. Ако има някои в днешна България, с когото имаме еднакво мислене как България трябва да се развие, това е Асен Василев. Ако те (ИТН - б.р.) не могат да оценят този човек, то не биха могли да оценят и моите икономически стратегии", отсече Кирил Петков в кулоарите на парламента пред журналисти.


По думите му не би влязъл в правителство, където не се оценяват финансовите стратегии и финансовата мисъл на Василев, който направил уникален бюджет.


"За първи път имаме бюджет, от който и на пенсионерите се дават пари, а не се взеха от учителите, от здравните работници, а се взеха от майбасите. Може би хората с майбаси имат проблем с неговото оставане. Нищо лошо срещу колата, но ако са си я купили за това, че сте направили иновативен бизнес и сте правили експертна дейност - браво, но ако сте били част от системата, където сте усвоявали едни средства и сега не искате да се види как тези средства няма да отидат при вас и стреляте по финансовия министър - това е много жалко", защити икономическият министър колегата си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.07.2021 09:59

    ИТН са дребни "селски" тарикати от чалгата на България ! Те затова и са с комплекси, затова и главатарят им говори от стаичка и няма смелост да застане очи в очи с опонентите си, затова и в главата му са "многоезични" люде и завършили западни университети, комплексът го мори него,че и потерята му начело с онова човече Тошко с липсващото му възпитание....Служебният кабинет доказа, че е единствен след преврата от 89 г. който наистина разбира от политика и управление на финанси и би следвало да остане за редовен, ако чакаме на ИТН да съставят кабинет за доброто на България значи трябва да чакаме още "един живот" !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни