Свързани новини

28.07.2021 15:07

Кънев иска стола на Петков

Видян 6291 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Скандалният депутат от БСП Петър Кънев разпространява из медийните и политическите кръгове, че е вероятният икономически министър в следващия кабинет. Това би било огромен конфликт на интереси, тъй като собствената му печатница е съфинансирана от Министерството на икономиката чрез неговата европрограма ОПИК, на което той беше надзорник в качеството си на шеф на икономическата комисия в 44-ото Народно събрание. За какво? За машина, която да печата екостикерите, които ще добяват 20 г. към стойността на техническите прегледи. Напомняме, че това е човекът, който още миналата година получи милиони от ИААА към министерството на транспорта, за да напечата екостикерите, които трябваше да са тръгнали от 12 юли тази година, но едва ли ще стартират според промяна в закона, гласувана единодушно от депутатите на ГЕРБ и БСП дни преди изборите на 4 април. Само през април 2021 г., в последните си седмици, кабинетът на ГЕРБ даде поръчки за 14,658 млн.лв. на печатницата на Кънев - тогава опозиционен депутат от БСП. На последните два парламентарни избора, въпреки липсата на необходимост, печатницата на БНБ с ин-хаус поръчки му даде да печата милиони бюлетини, въпреки че беше водач на Бургаската листа на червените.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 29.07.2021 11:45

    006, знам я разликата между селянин и селяндур, но тези класификации не са за теб - маймуните се дефинират по друг начин. Мангусто, тази държава е основана от МОИТЕ ПРАДЕДИ, твоите са се довлекли с катуните да паразитират върху труда ни. Имате късмет, че сме били страна на Германия, щяхте да сте в трудовите лагери и да изпукате от глад.

  • 006 Anonimen 29.07.2021 10:42

    005,кой стои отсреща бе идиот завършен ? Само кухи кратуни като теб могат да се заканват из медии и други електронни издания, комплексите си избивай в краварника в който живееш срещу рогата на добитъците ? Селяндур ! Впрочем "умнико" знаеш ли разликата между "селянин" и "селяндур" каква е ?

  • 005 Anonimen 29.07.2021 10:18

    004, имал си ти циганска свиньо. Аз от 1976 чакам да получа жилище в пирамидата "жилищен влог" с която строяхте апартаменти на циганорите, излезнали от катуните и землянките. Поне ми дайте компенсацията по лихвоточките, за да ремонтирам съборетината, в която живея. Да мълчиш, цигански парцал, че аз ако ви почна,а аз знам много, ще ви навра в слонски гъз. И по-полека, с определения като опростачен и безмозъчен, защото не знаеш кой стои отсреща.

  • 004 Anonimen 29.07.2021 03:49

    002 ти верно си гугутка, от ония безмозъчните и опростачените. Нормална държава имаше само от 1944 до 1989. Няколко поколения работихме за тая държава. Язовири, пътища, жилища, заводи, градини, ниви и всичко, което грабехте през последните 32 години. Ами това е истината. ДТЕПМ!

  • 003 Anonimen 28.07.2021 20:54

    Най-гнусното нещо при комунетата е, че все още този червен измамник е депутат от квотата на БСП, никой комуне не се разграничи и не поиска оставката на мошеника, дори и Нинова не поиска отстраняването му, как човек да вярва на БСП като тази шайка по нищо не се различава от ГЕРБ, а се доказва, че и двете са клонинги на БКП ! А този 001 е просто един бустанджия от бустана на Тиквата и той като простака пожарникар борави с едни и същи изрази които е наизустил, типичен шебек от зоопарк "България" !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на