Свързани новини

27.07.2021 09:50

С Корнелия начело нямаме шанс: Р. Овчаров

Видян 4282 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"ГЕРБ са като глутница, заградена отвсякъде, но те са недосегаеми", заяви пред червения пленум в неделя членът на Националния съвет Румен Овчаров. "Когато двама-трима от тях бъдат заведени в ареста, тогава ще видите как те ще започнат да се спасяват поединично. Гешев ги пази като с похлупак", прогнозира той.

Според Овчаров сега не е удачният момент да се мисли и да се решава лидерският въпрос в БСП.

„Има няколко причини, поради които това сега не трябва да се прави. Първата – защото не е минала и една година от вътрешнопартийния избор.

Второ – сериалът „сваляне на ГЕРБ от власт“ съвсем не е завършил. Гласовете на ГЕРБ в България са запазени, те са в кръгова отбрана, ГЕРБ са като глутница, заградена отвсякъде, но те са недосегаеми. Когато двама-трима от тях бъдат заведени в ареста, тогава ще видите как те ще започнат да се спасяват поединично. Гешев ги пази като с похлупак“, обяснил той.

Трето, нашите избиратели не разбират какво им се случва. Как така нашата партия от опозиция се оказва присъдружна на ГЕРБ, как така партията, която избра Нинова, след няколко месеца я сваля. Какъв ще бъде този знак за нашите избиратели и членовете, които преди по-малко от година подкрепиха Нинова и политиката, която води“, заявил Овчаров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 28.07.2021 10:38

    Призовавам да си коригирате пунктоацията с правилната. Измислено от вас заглавие на нещо, което Овчаров не е казал. Подкрепям първия коментатор, списъкът е много по-голям. Те са причината да няма нови, млади и различни от роднините им хора в БСП. Съжалявам, че идеализмът на Виденов бе употребен от друга част от списъка, в който има обидени, че властта винаги им се е полагала, а представете си, Нинова не им я дава.Някои са причина местните партийни организации да се свият наполовина, заради видим недостиг на качества.

  • 003 Anonimen 27.07.2021 18:22

    Предците на Овчаров са рецидивисти застреляни за бандитизъм и тероризъм. Първият му братовед беше селски идиот. В ГО децата с умствени недъзи учат 12 години с програма за първи клас и могат да пропуснат 3 непоследователни години. В Москва Овчаров учи над 33 години...

  • 002 Anonimen 27.07.2021 10:42

    Този и ред други участници в "прехода" вместо да са в затвора дават "акъл" кое как се оправя, хайде няма нужда да възкресяваме нещо умряло, с червените измамници стигнахме до тук да сме първи по бедност, втори по суеверия и 112-ти по свобода на словото, не ни са нужни никакви комунета нито клонингите на БКП - ГЕРБ,БСП,ДПС и цялата сган имитиращи патриоти !

  • 001 Anonimen 27.07.2021 10:41

    Такива като теб, трябва да замълчат. Ниският резултат в изборите се дължи на такива като теб, др. Овчаров. Омръзна ни да те гледаме. Хем си забогатял от "труд", хем лежа в НС няколко мандата. Само пречите на БСП. Оставете ни, моля, заедно с Дъбов, Миков, Велислава Дърева и сие - гладници за власт, слава и пари.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни

Днес ще трябва да докажете, че сте сериозни, солидни и