Свързани новини

26.07.2021 18:07

Разгромиха ни на изборите, спешен е конгрес: К. Паскалев

Видян 3866 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"БСП може да се обезличи в едно правителство с ИТН и други партии, заявил на заседанието на Националния съвет в неделя Kостадин Паскалев.


"Може ли да си представите какво безумно обезличаване на БСП може да настане със съвместно участие в едно правителство на ИТН и други партии? А можете ли да си представите как можем да отидем на една линия с ГЕРБ, при неучастие в такова управление?", казал Паскалев.


В дневния ред на пленума бе анализ на изборните резултати. Но като централна тема се оформил и въпросът за бъдещето правителство и евентуалната подкрепа или участие на БСП в него.


Според Паскалев трябва да се свика на заседание 50-ия конгрес на партията, който да се превърне в конгрес на обединението. "Онова, което на нас ни е необходимо, е един конгрес на обединението, на който да формулираме ясни политически тези за развитие на държавата, за лявата политика като алтернатива, необходима на нашия народ и на гаранциите за държавност – нещо, което липсва", подчертал Костадин Паскалев.


„Резултатите от изборите са разгромяващи, независимо, че преди това бяха предприети позитивни действия от щаба, както и за формиране на ляво обединение. Само че ние допуснахме политически грешки, които се обединяват от една дума – непоследователност. Ние сме второстепенна партия и това е трагично, а пътят обратно е много тежък", започнал Паскалев. И добавил: "Спомням си, че другарката Нинова каза, че няма да има поведение като на Станишев и ако загуби изборите, ще си подаде оставката."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 27.07.2021 19:21

    К.Паскалев е изключителен човек, с морал и компетентност доказани във времето. Такива хора трябва да са на чело на една социална партия

  • 001 Anonimen 27.07.2021 12:27

    Не са ви разгромили бе, просто електоратът ви е доста стар и си "заминава", а с Ковид-19 това става по-бързо, това е истината ! Социализъм или комунизъм са две думи които младото сегашно поколение не харесва да чува, защо се мъчите да изкривявате истината ? Скоро БСП/БКП ще отиде при "патриотичните" си колеги в зоната на забравата !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец