Свързани новини

26.07.2021 09:07

365 000 гласа е резултат, близък до точката на незавръщане: Зарков

Видян 3918 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Има много хора в нашата партия, които никога няма да кажат какво мислят, не защото не го мислят, а защото ги е страх, че каквото и да кажат, ще бъдат причислени или към едни лагер, или към друг", заяви на заседанието на Националния съвет на БСП депутатът от левицата Крум Зарков . "Никой под 40-годишен в нашата партия не смее да вземе думата, за да не го причислят дали е с председателя или не. Резултатът от това е загубата на допир между нашата партия и така нареченото активно поколение", подчерта той.

Зарков продължи:

"Нашата програма е абсолютно неадекватна, макар че е правилна в големите си посоки към нормалния начин на живот на хората. Неслучайно в четирите най-големи града сме четвърти, защото казваме: един учебник за един клас на хора, които нямат къде да запишат децата си на детска градина. Не че един учебник е лоша идея, но е извън житейския аспект на борбата на хората. Имаме ли представа, че докато се делим на ваксъри и антиваксъри, много хора са онлайн на работа, където кодексът на труда изцяло е зачеркнат и масово хората получават бърнаут и те въобще не излязоха да гласуват. За тези проблеми ежедневно на всеки един, ние не казваме и дума. Не знам каква трябва да е позицията ни за данъците, но най-накрая да имаме някаква. Когато кажем, че ще махаме плоския данък, в следващите изявления започваме да се извиняваме, че ще го махаме. Не можем да обхванем всички избиратели, дайте да се концентрираме върху тези, до които трябва да сме близко и да кажем: богатите ще плащат повече. Друга причина за резултата ни е спиралата, в която се озовахме след четвърти април. Ние загубихме изборите на четвърти и въпреки добрите действия на следващия щаб, няма организационни усилия, които могат да компенсират грешките, които бяха направени и спиралата, която ни завъртя. Твърдя, че прекият избор беше добър ход и вечерта на избора бяхме в добра кондиция, хората очакваха от нас поход към властта и тогава бяхме способни да го направим. И от следващия ден започнахме да правим грешка след грешка.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.07.2021 11:08

    Какъв ти е активът като лидер, бе младежо! Ти какво си направил, че съдиш другите? Никаккъв бърнаут - омръзна им от едни и същи нищо ненаправили роднини и ченгета.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей