Свързани новини

25.07.2021 12:07

Или Нинова, или БСП - конгрес през септември: К. Добрев

Видян 6606 пъти | Коментари 10
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ние вече не искаме оставката на Корнелия Нинова. Тя партията я остави", зави Кирил Добрев преди пленума на БСП, пише News.bg.

По думите му един конгрес може да реши пътя, по който да тръгне БСП - дали остават по този път на разделението, по който ги води Нинова или трябва да се тръгне по друг път на единството в партията. "Дори не е актуален днес въпросът за нейната оставка, въпросът е за оставането на БСП в политическия живот", изтъкна Добрев.

Според него има проблем и в ръководството, и в структурите на партията, но вкарването на червените в спирала от избори в избори, щяло да ги доведе да търсят възможност да минат 4-процентовата бариера. Ако в първата кампания на 4 април е била проблем неясната заявка за подкрепа на Румен Радев за президент, то неучастието на БСП в служебния кабинет довело до голяма демотивация на хората за изборите на 11 юли, посочи Добрев.

Той добави, че всяка подкрепа от политически субекти да бъдат извадени ГЕРБ е важна. "БСП трябва да подкрепи кабинет на Има такъв народ при определени червени линии и условия, които не трябва да се минават.

Всички тези хора, които тук са се събрали, искат конгрес, каза Добрев за протеста на Позитано 20, на който протестиращите от БСП-младежи поискаха оставката на соцводача Нинова", посочи Добрев.

От своя страна Весела Лечева коментира, че БСП е изгубила катастрофално последните избори. Няма как партията да стане заложник на нечии политически противоречия, постове и амбиции на окопала се група като ръководството на партията, изтъкна Лечева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Тодор Радев 25.07.2021 18:29

    Само Нинова си мисли, че нонстоп лъжите й никой не ги схваща. Би собствения си рекорд за най-слаб резултат на БСП за 75 г. избори след нелегалността на партията.

  • 004 Петя Пенчева 25.07.2021 18:28

    Нинова ще убие БСП - за 4 г. 3 ПЪТИ по-малко гласове на парламентарни избори, няма такъв резултат. Както и 3 поредни загуби на парламентарни избори.

  • 003 Тони Кръстев 25.07.2021 18:27

    А Нинова не е милионерка ли? Хайде, хайде...Поне Лечева поначало е член на БСП от 100 години, а тая седесарка се оказа най-добрия агент на десните - този път ще успее да съсипе партия на 130 години. Отказът да се погледнат фактите, не ги променя, другари

  • 002 ГЕРБ-Ваксинирани 25.07.2021 14:40

    Кирил Добрев - по голям мръсник от баща си.

  • 001 Шегобийци, сър! 25.07.2021 14:39

    Мутромилионерката весела лечева била социалистка! Вие се шегувате, нали?

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв