Свързани новини

24.07.2021 18:07

Подкрепяме ИТН за кабинет, но без ДПС: Мая

Видян 3347 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Сигурна съм, че ще има ново правителство - почтено и честно, без влияние на олигархични кръгове, на ДПС и ГЕРБ", заяви Мая Манолова от "Изправи се. БГ. Ние идваме!" след разговорите с ръководството на "Има такъв народ" на Слави Трифонов в парламента. Срещата между двете формации продължи около час, а Манолова потвърди пред репортерите искането на коалицията - "без влияние на ДПС върху следващо управление". "Върху това ще бдим зорко", закани се тя и посочи, че "най-важното е следващият кабинет да получи на първо място подкрепа на "Демократична България" и "Изправи се БГ! Ние идваме!". Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов се появи съвсем кратко пред репортерите в кулоарите на НС, за да каже, че "в крайна сметка в зала ще се види дали това правителство ще бъде подкрепено, всичко останало са спекулации".

"Ние сме срещу дългата ръка на ГЕРБ и ДПС. Това е очакването и на хората", каза Манолова в началото на разговорите по време на откритата за медиите част от тях. "Малко е шашаво да правим среща хора, които сме били заедно по площадите. Ясно е, че искаме едно и също. Не очаквам да има изненади за основните цели, защото за това бяхме на улицата, за това сме и тук. Предполагам и вие. Иначе щяхме да си живеем животите", заяви от своя страна Тошко Йорданов на старта на разговорите. Той отново подчерта, че никой не очаква нито ГЕРБ, нито ДПС да са в кабинета. "От там се тръгва и след това се водят диалози", допълни Йорданов, въпреки че утре ще имат разговори и с ДПС.

"Няма страшно да няма плътна подкрепа. Ще бъде здравословно ДПС не просто да стои далеч от правителството, но и от всички властови позиции", допълни Мая Манолова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 бай Иван 25.07.2021 19:19

    Нещооо не ви вярвам . Само празни приказки - първо започнете работа и свършете нещо. А може да оправите всичко и за 800 дни / да ме извини "царя "/- нека ви видим в действие .

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни