Свързани новини

24.07.2021 11:07

Нямаме право да говорим за катастрофата с Рашидов: СДВР

Видян 8154 пъти | Коментари 9
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) категорично отказва да отговаря на въпроси за катастрофата, при която пострада бившият депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов, пише Сега. Медията изпрати питане по Закона за достъп до обществена информация за причините и дали има наказани за инцидента, станал на 18 май на оживено кръстовище между бул. "Гоце Делчев" и бул. "България" в София. СДВР обаче обясни, че няма право да изнесе данни по случая.

Причината е, че катастрофата се разследва от прокуратурата, която е образувала досъдебно производство. В такъв случай информация по делото може да бъде дадена единствено с разрешение на наблюдаващия прокурор. Все още не е ясно какво е евентуалното престъпление, което държавното обвинение разследва повече от 2 месеца. По неофициална информация в медиите Рашидов е карал лекотоварен автомобил, който е минал на червено по бул. "България" и се е ударил в друга кола, след което се е обърнал до трамвайните релси.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimeхn 24.07.2021 18:52

    Карал е 'плячка' от колекцията на Божков към 'битака'...

  • 003 Anonimen 24.07.2021 12:06

    Убиха М.Цветков в автопроизшествие, избиха стотици деца и възрастни на ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ, ПИЯНИ и ДРОГИРАНИ избиват народа в автопроизшествия и никое разследване на тези произшествия не бяха засекретени, сега един пиян / със сигурност / гербераст виновен за ПТП-то засекретен, защото е от ОПГ-ГЕРБ, питам на кого все още служат тези корумпета от МВР, прокуратура и следствие ? Цялата сган слугувала дълги години на ОПГ-ГЕРБ трябва да бъде ИЗРИНАТА от всички служби и администрации в България и когото трябва в затвора !

  • 002 Anonimen 24.07.2021 11:55

    Пиян е бил както обикновено е всеки ден това герберастко нещо, затова е засекретено, така както правят винаги в комунистически държави, за да не се урони "авторитетът" на комунягата ! Най-комунистическата Куба скоро ще излезе от комунизмът, ние - НЕ !

  • 001 Anonimen 24.07.2021 11:51

    От кога автопроизществие е недостъпно за обществото, като строго секретно ? Един измамник от ОПГ-ГЕРБ виновен и засекретен ? Не ни е нужна реформа, а преследване на цялата комунистическа сган управлявала след "автопреврата" на 10.11.1989 г. до днес,залавяне, осъдителни строги и дълголетни присъди след като нямаме "смъртно" за нанесени непоправими щети на НАРОД и ДЪРЖАВА, изземване на имуществото им в полза на държавата от целите им родове където е разхвърляно ТОВА ИСКА НАРОДА ПРЕДИ ВСИЧКО, той знае, че подобряването на животът му е дълъг процес, но и несигурен, затова поне справедливостта да го споходи, като вкара тези червени същества в затвора, а някои и до живот !

Виж всички
напред
02|02
RSS

Най-нови

Карлос Контрера

Римска оргия в СОС: Карлос Контрера

В Столичния общински съвет се разиграва ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви