Свързани новини

23.07.2021 15:07

Изборините резултати пак показват, че е нужен диалог: ДПС

Видян 1371 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"На тема диалог и възстановяване на нормалността в политиката, мисля, че ние говорим от много време”, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на консултацията при президента Румен Радев с движението.


"Изборините резултати вече за втори път показват, че суверенът иска на база диалог да се случват нещата. В противовес липсата на диалог и политика на противопоставяне, разделение и омраза. Ние уважаваме волята на суверена и се съобразяваме с нея. В момента в това народно събрание най-важното е, че има основа за диалог, защото ако продължава политиката на политиката на противопоставяне, разделение и омраза, провалът е гарантиран. Лесно е да се декларира и внушава, но сега от нас се иска трудното - да започне истински диалог за бъдещето на страната", допълни той.


Лидерът на Сараите заяви, че е от историческа важност е съставянето на правителство с ясни приоритети и срокове за изпълнение, но по-важно е каква програма ще се изпълнява.


"От историческа важност в момента е съставянето на правителство с ясни приоритети и срокове за изпълнение. Но по-важното е каква програма ще се изпълнява", каза той. И напомни, че още 2017 г. от движението са настоявали за съставянето на програма с ясни приоритети, около изпълнението на която да се намери широка подкрепа в парламента. А на КСНС при държавния глава са настоявали за определяне на националните приоритети на страната.


"Днес има добра основа това да се случи. Ние, от ДПС, неведнъж сме заявявали, че сме гарант за стабилността, сигурността и демокрацията в нашата страна", каза Карадайъ. И били за диалог, национални приоритети и програма за ускорено икономическо развитие на страната.


"За нас винаги на първо място е било ясни приоритети и програма, и след това персоналният състав", заяви Карадайъ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...