Свързани новини

23.07.2021 12:07

От БСП зависи устойчивото мнозинство: Радев

Видян 2530 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Предстои да работим усилено върху това, което вие винаги сте заявявали - разграждането на порочния управленски модел, справянето с корупцията, решаването на социалните проблеми, на тежкото разделение в доходите и неравенствата“, заяви президентът Румен Радев по време на консултацията с БСП за връчване на мандат за съставяне на правителство. Соцлидерът Корнелия Нинова е придружавана от заместниците си в партията и в групата Кристиан Вигенин, Атанас Зафиров, Ирена Анастасова и Христо Проданов.

„За да се получи всичко това, е нужно ефективно отговорно правителство, което да се опре на широка парламентарна подкрепа. Конфигурацията в Народното събрание е такава, че от БСП зависи постигането на това устойчиво парламентарно мнозинство. Не само като математически сбор за постигане на управленско мнозинство, но и на идейна основа“, подчерта държавният глава.

“Имате времето, няма да бързам с връчването на първия мандат, докато не се изчерпят всички опции за намиране на формулата, която може да доведе до устойчиви решения“, обясни Радев на БСП.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец