Свързани новини

21.07.2021 11:07

Ива Митева от ИТН отново е шеф на НС

Видян 2091 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ива Митева е избрана за председател на 46-тото Народно събрание, стана ясно след гласуване в пленарна зала от народните представители. Тя беше предложена за поста от най-голямата парламентарно представена партия - "Има такъв народ". Нейната кандидатура обяви Тошко Йорданов.


Митева е юрист с дългогодишен опит, тя беше председател и на предишното 45-то Народно събрание.


Председателят на "БСП за България" Корнелия Нинова предложи Кристиян Вигенин за председател на парламента.


Предложения от останалите парламентарно представени партии за председател на парламента нямаше.


Преди да бъде гласувано предложението за Кристиян Вигенин, последва изказване от депутата Георги Кадиев от "БСП за България" за неговия отрицателен вот, който той обясни с липсата на разговори между "Има такъв народ" и останалите партии. По думите на Кадиев, ИТН са победителите на тези избори и те трябва да поемат инициативата.


Причината нашата парламентарна група да не подкрепи Ива Митева е защото няма разговори. И това ще е причината да не подкрепим и предложено от вас правителство, допълни той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimна от Варна 21.07.2021 17:37

    А днес огледалната му Мая Манолова пък се изцепи, че евро-атлантическите ценности били … родолюбие. Надупените на дневния ред на САЩ, които позорно коленичиха пред Херо Мустафа, са обявени от Радев като „успешни“, а всичките се мазнеха на служебното правителство, като че се мазнят в столовата на поделението за чорба с мръвка. Такива ми ти работи. Да поздравим евро-атлантиците на Херо Мустафа „родолюбци“, които тоя път хептен ще ни оправят. С малката секирка, с която Тошко-то на Слави режел главата на пилето и правел супа.

  • 001 Васил Петев 21.07.2021 17:33

    Всички видяхте, нали? Как Бойко вкара в турски зандан журналистът преследван от Ердоган. Предаде го. Вежливо наведен. Всички видяхте, нали? Как Караибрахим Трифонов пороби долината Елинденя. Щото и той ви излъга. Вежливо наведен. И Христо ви излъга. И Мая. И дедо ви президентски Игумен. Също. Всички видяхте, нали? Как повече от 600 години ние все сме си под робство. Но не турско. Не и османско. А наше, българско, еничарско. Робство. “Нашите бият най-лошо!”, споделил антифашистът, смазан от бой след влизането във властта на комуниста. Да, така е. От нашите – най-много боли. Ама, нищо. Вие живи и здрави бъдете! И децата си пазете. Щото е време Разделно.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец