Свързани новини

20.07.2021 13:07

Министър открадна идеята на 19' за Бакалова

Видян 3309 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След дъжд качулка, министърът на туризма открадна и дори не благодари за идеята на 19 минути, която лансираме от месеци Мария Бакалова, а според нас трябва да бъде прибавена и Соня Йончева, да станат посланици на дестинацията България. Много по-умно би било това да беше станало поне преди фестивала в Кан. От съобщението на министерството, което поместваме по-долу не личи какво конкретно има предвид институцията, което се превръща в бумеранг, защото обезсмисля нашата идея. Посланиците на други дестинации имат съвсем целенасочени и конкретни активности, програмирани и стратегически подредени. Както браншът, така и ние, категорично настояваме неадекватният министър Стела Балтова моментално да бъде отстранена от поста.


По покана на служебния министър доц. Стела Балтова първата българска актриса, номинирана за „Оскар“ – Мария Бакалова, беше гост днес в Министерството на туризма, веднага след участието си във фестивала в Кан. На срещата министър Балтова оцени успеха на Мария Бакалова, че за толкова кратко време тя съумя да направи толкова много – не само за младите хора, дръзнали да тръгнат по нейния път в света на киноизкуството, но и като насочи прожекторите към България, към родния си Бургас и към нашата част на Европа.


Бранд България вече има своето ново лице, което да направи страната ни още по-популярна и разпознаваема, след като министър Балтова връчи почетен знак на младата актриса „Посланик на дестинация България“ и я поздрави за успехите и високите върхове, които е постигнала за крехката си възраст. „Моят екип и аз бихме се радвали да приемете тази символична роля на посланик и да прегърнете като своя кауза популяризирането на многообразието на туристическа дестинация България“, заяви министър Балтова, поднасяйки почетния знак. 


Бакалова благодари и сподели колко е развълнувана, казвайки, че приема с отговорност оказаната ѝ чест. Тя подчерта, че България е прекрасна страна и нейните красоти, вкусна храна и древна история трябва да се популяризират. „За мен е чест и гордост да се наричам българка и винаги съм обичала България. Искрено се надявам новото, младото поколение да са щастливи и горди, че са българи“, защото познават историята си и въпреки, че срещат трудности, това изгражда характера им, заяви младата актриса. По думите ѝ природата и архитектурата ни са изключително красиви и тя ги преоткрива всеки път, когато с радост се завръща у дома. 


„Трябва да позволим на хората да почувстват България“, призова Бакалова. 


Министърът изрази увереност, че именно младите и успели българи са нашите посланици по света, а успехите за Мария Бакалова тепърва предстоят.




Етикети
, , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

МВР предлага издаването на лична карта да поскъпне

МВР предлага издаването на лична карта да поскъпне

Министърът на вътрешните работи Калин ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

към хороскоп хороскоп