Свързани новини

20.07.2021 10:07

И Шаренкова мина в опозиция на Нинова

Видян 4463 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

И най-близката в НС на БСП до лидера Нинова проф. Св.Шаренкова, медиен секретар на партията, мина в опозиция. След като за ден двама говорители на приватизаторката от Позитано 20, сред които и дясната й ръка - екслидерът на младежкото СДС Калоян Методиев, атакуваха президента Радев, даже съратницата на председателката я разгроми в статия в nbox:


„В медийно участие депутатът от БСП проф. Румен Гечев съзнателно (!?) или не допусна изключително вредно за своята партия политическо внушение (съмнение). На въпрос за това дали левицата ще подкрепи президента Румен Радев за втори мандат, Гечев заяви, че тепърва предстои структурите на партията на низово и по-висши нива да анализират и решават, а сега пред партията стоял по-важен въпрос – за участието й във властта, в която би била ключов фактор даже и с 36 депутати.


 Нека напомним на проф. Гечев следните пет факта:

 

Прези дентът Румен Радев бе номиниран от БСП през 2016 г., превърна се в лицето на промяната за България и спечели рекордните 2 000 000 гласа. Тази победа е безспорно мажоритарна, но е и най-големият политически капитал на БСП в последните 10 години! За р едовите социалисти  тя винаги ще бъде  гордост  и  мотив за  мобилизация.

 

С всичките си политически действия президентът Радев оправдава високото доверие  и  на БСП ,  и на българските граждани – той изпълнява дадените обещания, стана смелото и непримиримо лице на борбата срещу корупцията и статуквото. Бе подложен на компроматна преса и политически натиск от бившите управляващи, но не се огъна – пръв бе на площада, а вдигнатият юмрук и призивът „Мутри, вън!” се преляха в стотиците хиляди протестиращи срещу порочния модел на властта  и дадоха име на нова политическа формация . Президентът Радев не загуби контакта си с обикновения българин, казва истините за състоянието на България и е гласът на народа по най-важните теми. Води независима и балансирана външна политика,  върна диалога с Русия и Китай, в  Брюксел и Вашингтон  се държи достойно и има авторитет .  Назначеното от Радев с лужебно правителство за броени седмици извърши това, което българският народ чакаше с години – ревизия и прекъсване на корупционните афери на ГЕРБ за милиарди, пресичане на купения и корпоративен вот, перфектна организация на  свободни и честни избори . Всичко това води до логичния ефект – за 5 години Румен Радев е абсолютният рекордьор  по висок политически рейтинг. Народът вярва в своя президент!


продължи >>

Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес искате светът да ви обръща внимание

Днес искате светът да ви обръща внимание, да ви