01/02

Свързани новини

15.07.2021 09:43

Борисов: Трите сигнала, за които давах сведения, са за нещо, че някой чул и говорил (Видео)

Видян 3123 пъти | Коментари 7
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трите сигнала, за които давах сведения, са за нещо, че някой чул и говорил. Това каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като бе разпитан в полицията.

„ЦИК, която в желанието си да ме унижава вчера, ме остави депутат, само че така не могат да ме викнат тук и си смениха решението посред нощ. Изключително професионално отношение на колегите. За съжаление, и трите сигнала, за които давах сведения, са за нещо, че някой чул, говорил от 2009 и 2012 г.“, обясни Борисов. "Те са със заплаха, че някой ще го ям", разказа лаконично бившият премиер на фона на подвиквания от събралите се симпатизанти на ГЕРБ. При опит за уточняваща реплика по преписките Борисов се врътна и бързо се качи в джипа си.


 Влизането на Борисов в Главна дирекция Национална полиция бе излъчено на живо във Фейсбук. Около стотина симпатизанти, дошли да го подкрепят, скандираха името му. Виж видео ТУК!


Той бе призован на разпит от служебния вътрешен министър Бойко Рашков, а за призовката съобщи самият Борисов.


Припомняме, че на 3 юли Рашков заяви, че ще разпита Борисов след изборите  за отправени заплахи срещу бизнесмен, защото ако е преди изборите той ще плаче "като вдовица".  Вътрешният министър тогава заяви, че след изборите ще представи данни за подслушване на протестиращи граждани и политици. 


 


Вчера бившият земеделски министър Мирослав Найденов заяви, че е викан за това, за което е бил викан и той  и че е "абсурдно е Борисов да е заплашвал бизнесмен с убийство в кабинета си". Самият Борисов посочи, че не е наясно защо го викат в полицията, но заяви, че сигурно сигурно е "защото е спечелил лидерските битки в София".


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 15.07.2021 22:30

    Страхливец! Извикал Стъкльо и група баби и дЕдовци да крещят и да го пазят с крясъците си! Ей ви го "мъжкаря", шматки глупави!

  • 006 Anonimen читатель 15.07.2021 18:16

    Велизар Енчев за изборите в град Кърджали и сътрудничеството между ИТН (И Тези Не стават) и ДПС … https://www.youtube.com/watch?v=8FAa1EPvt3Q

  • 005 Anonimen 15.07.2021 14:35

    НепротивоБАЙХУЙствувателствувайте!

  • 004 главанак 15.07.2021 14:07

    Като се има предвид, че е въртял бухалките по мутренско време, че е лежал в затвора за кражби на коли, че открадна твърде много милиарди от гърлата на изчезващия си народ, че е зъл и отмъстителен и дори по телефон дава нарежданията си за смачкване и свършване, че унищожи и държавата и нейните институции и корумпира де що може и подмени професионалисти с неграмотни свои зависими подлоги, че е единствения премиер осъждан няколко пъти за лъжи, че не само не знае чужди езици, но и майчиния си език не говори, а плямпа само цинизми и простотии....за какво се учудва като отдавна трябваше да търка наровете до живот с пълна конфискация!!!

  • 003 Anonimen 15.07.2021 11:29

    Ех, тези "лидерски" битки до къде го докараха...дали сега те гледат Доналд Туск и Манфред Вебер ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на