Свързани новини

11.07.2021 19:07

За какво гласуваха политическите лидери

Видян 2168 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Гласувах за България, в която гражданите живеят достойно, а младите виждат своето бъдеще. Гласувах за държава, която работи в интерес на обществото". Това заяви президентът Румен Радев, след като упражни правото си на глас.


Той добави, че най-важното е българите да излязат и да гласуват масово.


„Силно се надявам, че партиите извлякоха своя урок от предишните избори. Най-важното днес е българите да излязат и масово да гласуват. Това не е само мярката за пресичане на всякакъв опит за злоупотреба с нашия глас. Ние с нашия глас правим властта и правителството легитимни”, каза президентът.


„Както виждам, няма проблем с машините. Няма опашки. Гласува се бързо, лесно и удобно. Поздравявам всички за организацията, за превенцията и профилактиката да се справим най-сетне с уродливото лице на българската демокрация - купеният вот. Излезте и гласувайте! При висока избирателна активност ще имаме легитимен парламент. Надявам се той да роди легитимно правителство”, каза още Румен Радев.


„Искам да поздравя всички с днешния изборен ден. Той е поредната дата, на която трябва да покажем отговорността към конструирането на политическата власт. Чрез партиите и коалициите, гласувайки, можем да покажем нашите визии за конструирането на властта и за прозрачното управление в интерес на страната. От нас зависи бъдещето на България. Призовавам всички да гласуват масово. От нашия глас зависят достойните старини на нашите родители и бъдещето на поколенията след нас”. Това заяви премиерът Стефан Янев.


„Благодаря на всички ангажирани с изборния процес, който протича нормално в цялата страна. Има дребни детайли, малки проблеми, които се отстраняват. Всички работят в синхрон и се надявам в края на деня резултатът да отрази реалната електорална нагласа”, каза още премиерът.


„Надявам се да има кабинет. Бъдещето на страната зависи от един предвидим кабинет. Имаме нужда да се утвърди парламентаризма, имаме нужда от стабилно управление. Да има прозрачно и отчетно управление в интерес на България”, добави Янев.


„До момента, това, което беше демонстрирано, показа решимостта ни да се преборим с купения вот. Надявам се, че ако в деня на изборите има такива опити, те ще бъдат пресечени”, каза още министър-председателят.


„Гласувах за единствената демократична партия. Европа доживя да види избори по венецуелски. Тотален хаос в страната, а в чужбина е кражбата на века”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов."Спрени машини, няма принтери, няма хартия, тотален хаос. За какво им е да касират изборите? Те и сега имат цялата власт. Чакам да излязат резултатите от вота, нека да се види какво са правили. Благодарен съм на Господ, че ни оставиха живи, защото как не ни затвориха, убиха", добави Борисов.


"При тази жега, по опашки, километрични, спрял ток, спряла машина, хората стоят с часове, за провинцията - да не говорим. Ние няма да касираме избори, тези трябва да покажат докрай истинските си мутренски номера", каза лидерът на ГЕРБ. И допълни: "Гласувах за единствената демократична партия. Европа доживя да види избори по венецуелски. Тотален хаос в страната, а в чужбина е кражбата на века”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.


"Спрени са машини, няма принтери, няма хартия, тотален хаос. За какво им е да касират изборите? Те и сега имат цялата власт. Чакам да излязат резултатите от вота, нека да се види какво са правили. Благодарен съм на Господ, че ни оставиха живи, защото как не ни затвориха, убиха", заяви той.


"При тази жега, по опашки, километрични, спрял ток, спряла машина, хората стоят с часове,


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали