Свързани новини

09.07.2021 16:47

Основателят на партия БТР пред UK Daily Express: Българите твърдо срещу еврото!

Видян 2025 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Българите ще се отправят към урните в неделя, но никоя от основните партии няма да послуша желанието им, никога да не се присъединят към еврозоната”, заяви основателят на ПП България на труда и разума Райчо Марков.


Според него над 60 процента от българите са твърдо против еврото. Той предупреди, че никоя от главните политически партии няма да се ангажира да предотврати присъединяването на България към страшната еврозона до 2024 г.


Ето какво каза: „Ясно е, че когато дебатът за или против Европейския съюз отсъства напълно, вероятно над 50 процента от българите все още са за Европейския съюз. Но хубавото е, че българският народ е твърдо против еврото. Той не иска България да влезе в еврозоната. Въпреки че българите не разбират добре валутния борд, който прави българския лев и еврото почти едно и също нещо, те мразят еврото, защото са чули, че в други страни, когато влязоха в еврозоната, обикновените хора страдаха. Всички цени се повишиха с еврото, но заплатите останаха същите. Значи те знаят това. И за щастие вероятно 60 до 70 процента от хората са срещу еврото."


Единствената партия, участваща в тези избори, която е против еврото и евровалутния борд, е нашата партия. Цялата ни програма се основава на суверенитета и особено на суверенитета на националната валута. Можем да постигнем всички наши цели в програмата си, само ако върнем финансовата си независимост, което означава не само невлизане в еврозоната, но и разрушаване на евровалутния борд и връщане контрола на емитирането на българския лев обратно в ръцете на българското държавно управление. И ние трябва да напуснем Европейския съюз, защото дори и със собствена национална валута, всички икономически решения, ако сте член на Европейския съюз, се вземат от Европейската комисия."


ПП БТР ще се кандидатира за депутатски места в неделя. Той се надява да достигне прага от 4 процента, необходим за влизане в парламента.


 Източник: Express.co.uk


Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Прокурор 09.07.2021 17:55

    Единствената истинска лява партия в сегашното политическо пространство.Нейният създател, Райчо Марков е първият български политик,икономист,член на престижни,прогресивни икономически форуми и организации, който създаде Теорията за смяна на системата в България и написа Управленска програма за БТР,която изцяло е подчинена на Модерната монетарна теория,която дава нов,истински прочит на въпроса,как действат съвременните пари,(визирам парите след 1971г от когато парите нямат златно покритие).ММТ дава и отговор на въпроса, как действително се развива икономиката в една национална държава,която сама емитира собствената си валута.ММТ заклеймява буквално смъртоносните измами на икономическото развитие,използвани от глобалния либерален ред.БТР е първата в света ММТ партия.За всички,интересуващи се и опоненти, за тези, които четат и анализират и по това се отличават от глупаците,ще кажа, СПОКО, ПП БТР, няма да връща стария социализъм,просто ще върне държавата в Родината,ще стимулира малкия и среден бизнес,ще върне труда и нормалния живот в страната и ще върне баланса на разпределение на благата и правото на щастлив и достоен живот на българите,т.е. на нас.На 11юли отивам уверено до изборнната секция, защото вече има за кого да гласувам.Това не е пропаганда, дори не съм член на БТР,но послушах г-н Марков и включих разума си,след като от 2014г, изчетох огромния труд, публикуван, за ограмотяване на българите и ще подкрепя БТР.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на текущите проекти

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на