Свързани новини

07.07.2021 11:07

Работата на МВР срещу купения вот дава резултати: Янев

Видян 1285 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Стефан Янев се обърна към гражданите и ги призова да са активни, да упражнят правото си на глас свободно, отговорно и осъзнато. Той подчерта, че служебното правителство ще полага усилия и в изборния ден, за да се гарантира прозрачността, честността и автентичността на вота, предаде БНР.


В обръщението си към избирателите служебният премиер подчерта още, че МВР и правоохранителните органи полагат усилия да минимизират купения и корпоративния вот:


„Тяхната работа вече дава резултати, което според мен е достатъчно основание българските граждани да се чувстват сигурни и да дадат своя вот без притеснения“.


Служебният премиер каза още, че резултатите от изборите трябва да кореспондират с нагласата на избирателите и новият парламент да отразява обективно дадената електорална подкрепа за всяка партия и коалиция.


„Целта е следващият парламент да бъде едновременно ефективен и да е в състояние да взема този тип решения, които са необходими за бъдещето на държавата“.


И към партиите се обърна Стефан Янев. Призова ги също да са отговорни и да загърбят популизма и пиар-акциите като са национално отговорни и допълни:


„Защото се опасявам, че предстоят трудни времена. Бъдещото разположение на силите в парламента, трябва да формират едно стабилно мнозинство и стабилно подкрепено правителство, което да е в състояние да взима непопулярни решения.“


Янев смята, че изборите са фундамент на демокрацията и онзи момент, в който отговорностите от хората отиват към политиците, затова и всички трябва да работят отговорно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от