Свързани новини

07.07.2021 10:12

98% от починалите в САЩ не са имунизирани: Кунчев

Видян 1101 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Възможно е преди септември да сме в нова вълна на коронавируса, заяви държавният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев пред бТВ.
"Министерството е изготвило план за действие при нова вълна. Целта е да има по-голяма предвидимост за хората и бизнеса при какви показатели какви мерки ще се въвеждат. Това, което се случва в момента в Русия, Кипър и Испания, ще се случи и на други места, ако вирусът се разпространява толкова бързо. Базирайки се на досегашния опит, отчитаме, че при нас има закъснение от месец – месец и половина след вълна, възникнала някъде другаде в Европа. Ако и сега така се движим – възможно е в България да има нова вълна преди септември. 98% от починалите в САЩ не са имунизирани. Какво по-показателно за смисъла от ваксинацията! Важно е да се възстанови доверието на хората във ваксините и желанието им да бъдат предпазени!", заяви Кунчев.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 незабавно махане 07.07.2021 11:59

    Този неуспял кандидат депутат на Борисов от Хасково остана единствен на терен и правителствен пост от зловещото нощно трио, който продължава злокобната си и мракобесна тирада от високия пост. Само заради изказването си, че неваксинирани трябва да си плащат лечението, макар и здравно осигурени, този изрод трябва да изхвърчи незабавно от високия пост и да бъде наказан!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния