Свързани новини

06.07.2021 16:37

По мое време България беше лидер: Борисов

Видян 1599 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Няма да се плашите, а и да се плашите, няма да го показвате”, призова симпатизантите си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в Кърджали.


„Че е страшно, страшно е. Това са рядко коварни хора. Лоши хора. Тези хора са хвърляли на прасетата политическите си опоненти. Сега на същите тези хора ГЕРБ сме им заседнали на гърлото. Това са му на Румен Радев новите лица – Мая Манолова, Татяна Дончева, Бойко Рашков... Това са му новите лица, знаещите и можещите“, изброи той.


„Защо Слави Трифонов направи сега партията, а не я направи за други избори? Чакал е да дойде смутното време. Две години са готвели компроматите, снимки, лъжи абсолютни. Мислеха, че ще ме уплашат и ще ме свалят долу. Аз съм най-опасен, когато съм уплашен“, посочи Борисов.


„България по мое време беше лидер на Балканите. Затова и днес ме приемат в Турция с всички почести, защото заедно решихме въпроса с миграцията“, подчерта лидерът на ГЕРБ. Той припомни, че при неговите управления бяха решени проблемите с най-тежката финансова криза, с миграционната криза и с Ковид-кризата.


Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 06.07.2021 17:56

    Този завършен идиот от пожарната го чух по телевизията да казва, че навремето милиционерите са затваряли църквите за Велик ден ! Това не е верно, църквите бяха отворени на този ден, но милиционерите гонеха нас младежите /тогава/ да не ги посещаваме не само на този ден, а никога, това говори, че този измисленяк на човек никога не е посещавал църква по времето на Тошо, напротив той е стоял далече на разстояние от тези сгради, а днес нагло се кръсти и лицемерно целува попски ръце и се оприличава на черковен вярващ...е няма такова животно като него друго на планетата...

  • 004 Ха ха 06.07.2021 17:48

    "Турски почести" - да седи прав до Ердоган, една табуретка дори не му бяха предвидили...

  • 003 Anonimen 06.07.2021 17:30

    Дори диктаторът Т.Живков не беше толкова тъп и нагъл в простотията си, около него винаги имаше по един "умник" който му подбираше изказите за да не изглежда идиот като този тъп пожарникар от "тиквените бустани" на Банкя !

  • 002 Anonimen 06.07.2021 17:16

    "По мое време България беше лидер по бедност и си остана такъв" - сподели Борисов! Мисля, че са достатъчно страхливи и подчинени около него прислугващите го, за да се страхуват да му кажат, че постоянно изрича простотии и глупости и да му спрат изказите ! Това същество няма спирка в опростачването си !

  • 001 Anonimen 06.07.2021 17:04

    тъп пожарникар,говори САМО омразни и просташки думи ,не може да се побере в кожата си,че не е на власт да краде като клептоман цял народ и държава с милиарди и по всичко ни постави на дупката на кавала-последни,блно,бедни ,необразовани и развратни........

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в молитви


Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в