Свързани новини

05.07.2021 09:25

„Готово” е, но никак не е хубаво: Ремонт от кмета на Кр.село заради незаконен блок

Видян 4606 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бяхме писали преди година за незаконен блок в Борово, който изникна в мандата на дошлата в името на борбата с презастрояването като кмет на Кр. село Росина Станиславова. Незаконен, защото в този квартал никой няма право да строи над 5-етажни сгради. Вместо да спре строежа, госпожата с екипа й, разби целия квартал, за да му прокара комуникации. Направи го така красиво, че резултатът е на снимките: „готово е”, но никак не е хубаво. ВИЖ СНИМКИ ТУК!
Започнахме разходката си от ул. Солун, разкопана за 4-ти път в рамките на половин година. Тя е открита за движение, в жегите се вдига як прахоляк, за да дишат децата в количките и колелата техните родители – толкова много в квартала. Заради разкопката, зарита с пясък и нещо като чакъл на места, която явно е представата за готова на г-жа кмета на Кр. село, понеже е пуснала движението на автомобили и камиони по нея, щети са нанесени и на успоредните многобройни междублокови алеи – миниулички.


 


Преди и След


Тя излиза на разкопано от месеци кръстовище, което никой не пипа с ул. Ладога. Тръгваме първо вляво към бул. България. Траншеите стоят за чудо и приказ, паветата са поставени само на площадчето, където преди обръщаше автобус №204. Но в края му има нов ров за чудо и приказ, та да пречи и на още 1 междублокова алея, която е път към дома за 2 възголеми кооперации, понеже се вие като меандър.
Връщаме се обратно на кръстовището и поемаме по Ладога до ъгъла с ул. Родопски извор, където е незаконният блок. За удобство на гражданите, довършителният пясък им е оставен не само пред гаражите, но и пред входовете. Сега им доставя типичен софийски прах, а наесен ще се превърне в


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 данъкоплатец 05.07.2021 10:14

    Поредната наместена корумпирана калинка, която освен гепенето и лапането ще остави трайна негативна диря и спомен от нейното пребиваване на добре платена работа. Съд и отговорност до дупка! В същност каква и коя е тази Росина и кой ни я набута?

  • 002 До боклуците от безвремието в Булгаристан 05.07.2021 10:06

    Както винаги всичко в кочината Булгаристан НЯМА АНАЛОГ !!! Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава !!!

  • 001 Иван Костов, седераст 05.07.2021 10:01

    Без ГРОБ по гробарски.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне