Свързани новини

01.07.2021 15:50

Автомагистрали има стая за първа интимна помощ

Видян 4230 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Държавното дружество Автомагистрали си има стая за първа помощ в административната си сграда, която реално напомня на хотелска за интимни срещи, съобщава Bird.bg. Там липсва задължителният шкаф с медикаменти и превързочни материали. За сметка на това стаята е оборудвана с всички атрибути на квартира за близки срещи – двоен креват, санитарен възел с душ с воден масаж и инсталация за подмиване към тоалетната чиния, шкаф с напитки и дори кутия шоколадови бонбони Мерси.
Стаята за първа помощ се намира точно срещу кабинета на зам.-шефа Георги Котев на седмия етаж. Няма никаква логика тя да е точно там, защото ако някой пострада и се нуждае от първа помощ той трябва да бъде качван чак на седмия етаж, а после евентуално - спускан до линейката. Напомняме, че Котев упорито отказва да напусне поста си, след като беше уволнен от служебния кабинет.


ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Ключът от стаята се държи от домакина в ЦА на Автомагистрали и се предоставя за ползване при необходимост, пише в заповед на директора номер 3-447 от 25 септември 2020 г.  За да се изясни кой е ползвал стаята новото ръководство на дружеството е поискало видеоматериали от охранителните камери в коридора, твърдят наши източници,  но до момента те не са предоставени.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 01.07.2021 16:18

    12 годишно управление на ГЕРБ пося разруха,кражби, беднотия, простащина и проституция политическа и "натурална", така е когато няма народ, а само едно стадо овце от порода "Българска тъпоглава" и овчарят на това стадо днес е в Делиорманът в село Вълнари да "раздава" спокойно откровени лъжи и храчки срещу опонентите си ! Там в Делиорманът този изпечен бандит намира последни послушковци много от които дори не говорят български, но за сметка на това са много наведени и послушни !

  • 001 И Триморският масон Радев е корумпиран 01.07.2021 16:17

    ГЕРБ: "НИЕ ГРАБИМ, ВИЕ ПЛАЩАТЕ. ЯСНО?"

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева