Свързани новини

01.07.2021 14:41

САЩ: Разширяваме Магнитски след изборите, банките да правят кредитите на упоменатите изискуеми

Видян 5129 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съветникът в Министерството на финансите на САЩ Грант Мърфи е бил категоричен на срещата си с българския посланик във Вашингтон Тихомир Стойчев, че списъкът Магнитски ще бъде разширен за нашата страна след изборите, което повече от 2 седмици вече се говори във висшите кръгове в София. Имената на известни бизнесмени, които е много вероятно да попаднат в него също са общо взето известни, свързани са със старата власт. Сред тях е възможно да попадне например семейството на дама – почетен консул.


Разширението, както е дал да се разбере съветникът в Министерството на финансите на САЩ, което прави листата, ще бъде известно след изборите. Което означава американска прогноза в полза на партиите на промяната спрямо статуквото.


САЩ, освен това са дали да се разбере, че кредитите на всички, свързани с тези лица трябва да се направят предсрочно изискуеми.  В противен случай, самите банки ще попаднат под санкции. Как САЩ могат да въздействат – като им спрат системата за международни разплащания СУИФТ или обслужването на кредитните карти Виза и Мастър, които издават. Това е равнозначно на внезапна смърт в банковия сектор. Поне извън банките на Русия и Китай. За българските – със сигурност.


 Кирил Пламенов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen читатель 02.07.2021 15:29

    Кога най-сетне вънкашното министерство на подмандатната на чичо Сам територия ще се произнесе за фалшификациите на изборите в САШ за президент през миналата година?

  • 004 2002, Буш-младший, Рамсфелд, США, военные преступления, документы, империализм, пытки 02.07.2021 15:27

    Умря военно-престъпникът Ръмсфелд https://colonelcassad.livejournal.com/6878367.html Приказ о пытках подписанный умершим вчера https://colonelcassad.livejournal.com/6877743.html Рамсфелдом от 2 декабря 2002-го года. Данная бумага разрешала допросы в течение 20 часов, снятие одежды с заключенных, использование различных фобий и стрессовые позы на срок до 4 часов. Внизу документа разрешавшего пытки, Рамсфелд написал "Однако я стою по 8-10 часов в день. Почему им стоит стоять только 4 часа?". Как это выглядело на практике. https://pbs.twimg.com/media/E5J12NEWQAkXsdN?format=jpg& Еще фото пыток здесь https://www.cbsnews.com/pictures/abuse-photos-ii/11/ Метки: 2002, Буш-младший, Рамсфелд, США, военные преступления, документы, империализм, пытки 2002, Буш-младший, Рамсфелд, США, военные преступления, документы, империализм, пытки

  • 003 Anonimen 02.07.2021 09:12

    Браво на САЩ . Истинската демокрация ще дойде в България само с тяхна помощ . Всички видяхме , че Европейският Съюз ( в който България е от доста години вече ) е неспособен и некадърен да въведе ред , законност и справедливост в голямата си федерация . В Брюксел се интересуват само от личното си благоденствие - България не ги интересува ..... Магнитски трябва да бъде разширен . Всеки бизнесмен на Запад ще си изкара акъла , като разбере как един човек може да спечели толкова много пари само за няколко години , да си плати данъците към НАП и да си купи междудругото цялата българска търговска флота ( 110 кораба ) да я нареже за скрап ( давайки на други тъговски флоти да заемат българското място ) и да си купи най-голямото и най - важното българско пристанище - бургаското . Ние икономистите , със специализации на запад не можем да си отговорим на този въпрос - как е възможно всичко това ... има вариант ... господинът да се е оженил за една от прицесите на петролният шейх Фахт , и той да му е дал зестра от няколко милиарда долара .

  • 002 Спиридон Девойкин 01.07.2021 23:29

    Предполагам ,че НИКОЙ журналист, колкото и да се напъва и опитва, няма да може да се досети за кои айдуци става дума, толкова са "неизвестни" за всички. Вместо да се морите и отгатвате, кои са те, направо слагайте целите три последни правителства и всичките им "асошиейтед" солтестикули в големия кюп и няма да сгрешите! А "почтения" исландски консул, въпреки, че изполсвахме мега компютъра"Биг Блу", "изобщо" не можахме да се досетим кой е, толкова е загадачен?!? Да му мислят банките, които са раздавали кредити от пачки направо на палети, само на техни хора. А ако не искат нашите гарвани, да си вадят очите, поне Магнитската акция да им ги "изпишат" и дано да изчистят Авгиевите ни обори , задръстени с кражби и далавери за десетки милиарди.

  • 001 Anonimen 01.07.2021 16:05

    Винаги някой ни помага, ние сами нищо не можем да постигнем ! Ако не беше "Магнитски" простата Тиква и ГЕРБ-измамниците нямаше да бъдат "забелязани", както и всички други корумпета произлезли от БКП и клонингите и - ГЕРБ,ДПС,БСП и Патриоти ! Кога ще се научим сами да "произведем" свобода и демокрация, без чужда намеса, без чужда помощ ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак