Свързани новини

01.07.2021 09:50

Неваксинираните да си плащат лечението за Ковид: Кунчев

Видян 4100 пъти | Коментари 10
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Неваксинираните да плащат лечението си, ако се разболеят след заразяване с Ковид. Тази идея лансира пред Нова тв главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев. Според него здравната система е направила всичко възможно, за да осигури ваксини на населението, но за да се ускори ваксинацията, са необходими насърчителни мерки.


"Аз съм привърженик на американския модел - хората, които са отказали да се ваксинират, да заплатят за лечението си. Има най-различни варианти за стимулиране на ваксинацията - от раздаване на бира и пица в САЩ, през неплатен отпуск вместо болничен в Москва, до бонуси като например тези, които собственикът на курорта "Албена" предостави на персонала си - по 500 лв. за всеки, който си постави ваксина, разбира се без хората, които са преболедували", посочи д-р Кунчев.  "Когато професията ти е такава, че има риск за хората, с които общуваш, е недопустимо да отказваш ваксина", смята той.


13 027 дози ваксини са поставени през изминалото денонощие, показва Единният информационен портал. С това общият брой на поставените дози e 1 761 277.  Завършен ваксинационен цикъл имат над 805 хиляди души, което е около 11% от населението на страната.


Главният държавен здравен инспектор посочи, че още няма решение, както и единно мнение сред научната общност, за поставянето на трета доза ваксина наесен. По този въпрос още се работило, защото още няма ясно колко е продължителността на имунитета след поставената втора зона.


При индийския вариант на коронавируса противодействието на ваксините от заразяване е по-слабо, но те се справят чудесно по отношение на протичането на болестта и смъртността, каза още Кунчев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Anonimen 01.07.2021 14:58

    Този се е самозабравил-как така ще плащам цял живот осигуровки и ще ми отказват безплатно/то никак не е безплатно/ лечение.Преди всичко е задължително да се знае КОЛКО ВРЕМЕ ТРАЕ ИМУНИТЕТЪТ СЛЕД ВАКСИНИРАНЕ.Нещо се мълчи по въпроса.Логично е да се предположи,че Кунчев получава бонус за всяка поставена ваксина.Този човекомразец и мухлясал бюрократ да си ходи.След такива предложения как да му вярваме,че мисли за хората?Интересно какво ще предложи за тези,които нито се осигуряват,нито се ваксинират-може би ще ги транспортира и остави на някой остров...Отвратително предложение!

  • 009 009 01.07.2021 14:27

    Съгласен, веднага след като крадливата им каса спре да ми събира здравни осигуровки

  • 008 Кунчев Ангел от ГЕРБ 01.07.2021 13:34

    До появата на експерименталните ваксини-мухоморки, всеки починал от инфаркт, инсулт, множествена и/или съчетана травма и т.н. беше обявяван за починал от COVID. След появата на експерименталните ваксини-мухоморки, всеки починал от експерименталните ваксини-мухоморки беше обявяван за починал от инфаркт, инсулт, множествена и/или съчетана травма и т.н.

  • 007 Ваксинираните ковидидиоти заразяват здравите със s-протеина 01.07.2021 13:24

    Шиповия протеин (s-протеинът) е токсичен ANONYMOUS BULGARIA Ново изследване показва, че шиповия протеин в иРНК ваксините за ковид-19 навлиза в кръвта след инокулирането, което е и обяснението за огромното количество съобщени странични ефекти от кръвни съсиреци и сърдечни заболявания, до мозъчни увреждания и репродуктивни проблеми, каза канадски изследовател на ваксини срещу рак. илюстративна снимка: s.yimg.com „Направихме голяма грешка. Досега не го осъзнавахме“, каза Байрам Бридъл, вирусен имунолог и доцент в Университета на Гуелф, Онтарио, в интервю за Алекс Пиърсън преди няколко седмици, в което той предупреди слушателите, че посланието му е страшно. „Смятахме, че шиповия протеин (spike protein) е чудесен целеви антиген, не знаехме, че е токсичен и патогенен. Така че, като ваксинираме хората, неволно ги инокулираме с токсин“, каза Бридъл в предаването. Той казва, че е много смущаващо, че този токсин не остава в раменния мускул, а навлиза в кръвта. ... https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/06/28/%d1%88%d0%b8%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d0%b8%d0%bd-%d0%b5-%d1%82%d0%be%d0%ba%d1%81%d0%b8%d1%87%d0%b5%d0%bd/

  • 006 Anonimen 01.07.2021 13:15

    Убаво. Ще си го платим. Но не искам да ти плащам за автоимунните заболявания. Аз нямам, що трябва да плащам на такива като теб.

  • 005 Anonimen 01.07.2021 11:24

    А аз искам всичките нощници да бъдете обесени за това, което причинихте на народа

  • 004 Anonimen 01.07.2021 10:35

    Този д-р се нуждае от лечение!

  • 003 Anonimen 01.07.2021 10:30

    "...защото още няма ясно колко е продължителността на имунитета след поставената втора зона." - че за какво да си слагам ваксина като не се знае нищо още за нея ? Значи е верно твърдението на световни имунолози, че тези ваксини не са ваксини, а някакви течности без гаранции от които следват в редки случаи и летален изход - ФАКТ ? Тези ваксини са фармацевтичен БИЗНЕС, за да се създаде ефективна ваксина са нужни най-малко 5 г. на разработки и изследвания, както е случаят с наскоро откритата ваксина срещу рака, 10 годишна работа на немските специалисти....този завършен идиот плаши със заплащане на лечение, ти мизернико търговец на здраве и смърт ли си или ЗДРАВЕН работник ?

  • 002 Anonimen 01.07.2021 10:15

    ""Аз съм привърженик на американския модел - хората, които са отказали да се ваксинират, да заплатят за лечението си."-цитат на идиотът Кунчев ! А пък аз съм за американският НК в който има смъртно наказание и кражбата на държавни средства в особено големи размери се наказва с доживотен затвор ! Хайде като ще копираме от американците да копираме всичко от тях докторе-кретен !

  • 001 Anonimen 01.07.2021 10:10

    Гнусни герберски курви, как така да си плащат бе кретен недоносен ? Ваксинацията не е задължителна, а и да беше как така да си плащат, вие в България само за пари мислите крадци гнусни,а в целият ЕС здравеопазването е безплатно щом си здравно осигурен ! Какъв е този народ на който му взимат по няколко пъти парите за лечение и пак гласува доверие за същите герберски измамници и мазни проститутки на политиката ? Срамувам се, че съм българин заради опростачването на населението !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни