Свързани новини

30.06.2021 11:55

Самолети спряха фрегатата Евертсен да наруши руската граница в Черно море (Видео)

Видян 2233 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойни самолети и самолети-бомбардировачи са изпратени да следват холандски морски кораб, след като той е променил посоката си към руските води, съобщиха във вторник служители на отбраната в Москва, на фона на засилващата се дипломатическа борба около инцидента, предаде RT. Виж видео ТУК!

Фрегатата Евертсен е била на път да наруши руската граница в Черно море, но е била възпрепятствана от това от руски самолети, летящи на безопасно разстояние от кораба, заяви Москва в отговор на жалбите на Амстердам.

Инцидентът е станал на 24 юни, само ден, след като британският кралски морски миноносец HMS Defender наруши руските териториални води край нос Фиолент в Крим и е бе предупреден от изтребители и кораб на бреговата охрана.

Докато плаваше в неутрални води, HNLMS Evertsen „промени курса си и започна да се движи в посока Керченския проток“, заяви московското министерство на отбраната във вторник. Изтребителите Су-30 и бомбардировачите Су-24 са изпратени „за предотвратяване на нахлуването в руските териториални води. Те летяха „на безопасно разстояние“ близо до холандския кораб, който „незабавно“ промени курса си на предишния маршрут, след което прихващачите се върнаха в базата.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.06.2021 12:55

    Ангелчета сладки, англо-саксите са толкова англосакси, колкото аз съм китайски император. Тя кралицата и принцът им Чарлз са с отрицателен Rh, какво да се рече за поданиците (40% с Rh-) - мангал до мангала, by-нольо ShakespearS!

  • 002 Чурулик Марийкин 30.06.2021 12:29

    Евро националсоциалистическите безумия съчетани с англосаксонското ционистко мислене, ще колабира човешката цивилизация. Катастрофата няма да се размине. До днес си мислих, че чифута Пасито милото плака от радост при приемането ни в ЕС, а то горкото е плакало от мъка, знаейки какво ни чака !!!

  • 001 червена шапчица Арматка 30.06.2021 12:26

    Русия тества системите си ПВО в Крим по време на учението на НАТО!!! Много ясно, че ще направят всичко възможно до защитят територията си от всякакви посегателства. Когато имаш враг пред портите си това е напълно нормално. 30 кораба на НАТО тренират инвазия в Крим, и ако англосаксите направят някоя глупост, а те са склонни на всякакви такива, цялото циганско войнство от черноморските страни ще се превърнат в гмуркачи, за да вадят натовска скрап. Далавера брато! На янките не им стиска, но тъпите ингилизи са склонни на всякакви простотии. Дано имат малко акъл в главата, че ни е отишъл и този туристически сезон !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион