Свързани новини

28.06.2021 21:36

Пеевски няма нищо общо с ДПС: Карадайъ

Видян 2746 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Делян Пеевски никога не е бил част от ДПС”, заяви лидерът на Сараите Мустафа Карадайъ на среща с младежи от Хасково. „Той никога не е участвал във вземането на политическите решения в партията, защото тя функционира съгласно решенията на своите колективни органи: ЦОБ, ЦС, областен, общински съвет, местен съвет”, подчерта Карадайъ.
„Г-н Пеевски не е бил член на ДПС, но той е мой личен приятел от 2001г. и един от близките хора до ДПС от 2008 г., той стана част от гражданската квота и активно сме работили в защита на демокрацията в България и евроатлантическата ориентация на България", добави той.
„Магнитски e инструмент за политически решения, това разбрахме от всички социолози, политолози и анализатори. За да можем ние да си формираме нашето поведение, отношение и позиция към когото и да е, ние ще го направим само информирани и разумни, докато няма факти и доказателства, а има едни твърдения, г-н Пеевски е приятел на ДПС и той има този образ именно защото е приятел на ДПС. Ние не си изхвърляме приятелите на база твърдения, а напротив правим политика на база факти, а не на внушения," заяви още Карадайъ.

 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Анастасия Гешева 29.06.2021 12:31

    Традиционните „опозиционни“ медии громят яко Бойко, обаче за тях не съществуват Пламен Узунов и Николай Копринков. Точно както преди 10 години за тях не съществуваше и Бойко! Огнян Стефанов не се срамува да си признае, че някога харесвал Бойко и го славел. Аз никога нито съм го харесвала, нито съм го славела. Разлика намирам тук. Как да му вярвам, че прогледнал? Вярно е, всеки може да си обърка в преценката, ама защо тогава и сега очите на Стефанов например, той е от най-предните медии плюещи по Бойко, са слепи за схемите на Радев? Защо мълчат по въпроса Дремджиев, големият борец срещу статуквото и мафията? Също и Сега, Честно казано, Дневник, Капитал, Дарик нюз, Електронен вестник, списъкът пак става дълъг, както досега беше дълъг по отношение на ГЕРБ. Нещо повече, изброените медии насаждат новия политически герой Славчо като активен борец срещу Бойковизма и Гербавизма. А той, Славчо, е всичко друго, но не и такъв борец!!! Защо пак се повтаря познатото? Защо се повтаря и в исторически план? Докога крякащите за свобода на словото медии ще обслужват българското задкулисие? Точно в момента става пред очите ни. Преминаването на власт, пари и влияние от едни ръце в други в задкулисното пространство, ние всички виждаме, че завесата се мърда, защото зад нея се движат фигурите, обаче медиите мълчат за завесата и са фокусирани само в ъгъла на сцената. Защо отново? П.П. Вестник Сега днес, Диян Божидаров – Слави Трифонов е новият голям човек в политиката! Повтаря се същото както при ГЕРБ. С 28% избирателна активност, хипотетично „избраният“ кандидат на Славчовото недоразумение, е спечелил точно 10% от гласовете! 10%!!! И този факт отново става повод вместо да се скрият, те бият тъпана как са новите големи хора в политиката?!? Това се нарича измама и манипулация, нарича се зорлем правим нещо.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата