Свързани новини

28.06.2021 11:30

Русия възобновява полетите към България

Видян 894 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От днес се възобновяват редовните полети между Русия и България. Възстановяват се двупосочните полети от Москва до София, Варна и Бургас, от Екатеринбург и Ростов на Дон до Варна и Бургас, от Самара до Бургас и от Минерални води до Варна, предаде Сега.

От днес започва и продажбата на туристически пакети, съобщиха от Асоциацията на туроператорите в Русия. Руските медии съобщават за засилен интерес към страната ни като туристическа дестинация. Русия бе един от най-големите пазари за българския туристически сектор преди пандемията.

Интернет платформите за продажба на самолетни билети отчитат увеличено търсене на полети до България. Средната цена на еднопосочен билет в момента е около 400 евро, но участниците на пазара очакват поевтиняване в близките седмици.

Руските туроператори рекламират България като дестинация, в която „абсолютно всичко е отворено" - клубове, дискотеки, търговски центрове, казина, провеждат се фестивали.

В същото време в Русия се отбелязва обезпокоителен ръст на заболеваемостта с коронавирус. От днес в Москва се връщат към задължителна дистанционна работа в някои сектори. Над 20 500 са новозаразените през предходното денонощие, през което бе отбелязан и рекорден брой починали - почти 600.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв