Свързани новини

28.06.2021 09:24

Защо си траят 3-ма служебни министри, защо прикриват олигарси и групировки?

Видян 9865 пъти | Коментари 5
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служебното правителство очевидно работи на две скорости. Има министри, които вършат по много неща и успяват да намерят време и да осветляват порочни схеми, а има и такива – поне трима, които си траят и пасуват.
Туристическият бранш вече на няколко пъти възропта срещу неадекватността на Стела Балтова. Докато се занимаваше цял ден с някакъв украински автобус, тя се помоли на концесионерите да намалели цените на услугите. И това, при положение, че 1 проверка стига, за да докаже безброй нарушения и да прекрати порочните договори.
България граничи на Изток с ВИС и СИК. Маджо държи ивицата Слънчев бряг – Север и пречи на истинските хотелиери, както през 90-те. Южната ивица е на ВИС, както през 90-те, като същата фирма застроява в момента при безучастието на министерството и последните останали чисти плажове като Смокиня – там ще има гърмящ Бедрум 2, уж временна постройка, и Веселие. Това е и групировката, предпочетена при старата власт да завладее плажа Несебър – Юг пред .... Несебърската община. Невероятно, но факт. Тези работи – действия и бездействия, както се сещате не се случват даром.
Министърът на туризма не прави абсолютно нищо и за рекламата и пиара на България по света и у нас, без който браншът е загубен – а имаше златен шанс този сезон с възможни посланици на страната като Мария Бакалова и Соня Йончева. Особено, ако министърът си бе направил труда да види кои са пазарите с ръст през 2019 г., а сред малкото с отчетлив са САЩ и оперна Австрия – тъкмо, където тези лица ще дадат нов имидж на дестинацията.„
Министърът бездейства и по създаването на нов туристически продукт – най-важното в тази област, защото след корона-пандемията, България няма как вече да продава онова, което пласира от 1971 г. по един и същи начин. Вече и хотелите ни, вдигнати през първото десетилетие на 21-и век са стари, а цените на труда и услугите не са ниски, което ни бяха конкурентните предимства. Да сте чули обаче някой да говори за архитектурен, оперен, или пък за опакован като истински съвременен продукт селски или винарски туризъм, не стихиен, какъвто предлагаме в момента?


Изобщо не си заслужава да се разказва подробно пиар безумието, насред кампанията, Министерството на туризма да провежда събития в хотели, които са притежавани от видни дейци на водещи политически партии от статуквото! Но е показателно за липсата на адекватност. В друга държава това би довело поне до оставка.
Дори, след като подсетихме Министерството на транспорта – министърът носи името Георги Тодоров, че има да прибира над 60 милиона лева за хазната от фирми на братя Домусчиеви, там цари пълна тишина. Не секват също незаконните и ненужни екостикери – за това е нужна само една негова заповед.  Ще ни принудят да си ги слагаме от 13 юли – след 2 седмици. Това ще бъде особено умно, след като градският транспорт, боклукчийските, строителните камиони и машините на доставчиците в голямата си част не отговарят на екологичните стандарти. А в ЕС основна ценност е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Веселина Томова и Афера. 28.06.2021 18:55

    ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ, ИМАШ ЛИ ДОБЛЕСТТА ДА ОТГОВОРИШ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ! Веселина Томова и Афера. Най ми хареса този въпрос: „16. Ти, господин Президент, готов ли си да загинеш в името на НАТО?“ Ренегатите не са способни на саможертва. Благодарение на Николай Копринков и неонациста Пламен Узунов, семейство Деса и Румен Радеви са вече повече от заможни , не само с хавански пури и кубински ром. Техните най-върли поддръжници от психодесните умници и красавици ще бъдат стимулирани да гласуват за Триморския масон, ако забогатялото семейство върне в бюджета неправомерно получаваните заплати за две синекурни длъжности едновременно от палавата Деса, когато се е подвизавала в Щаба на ВВС.”

  • 004 Anonimen 28.06.2021 13:47

    Г-н Президент, съветвам Ви да проучите случаите с Министрите си Стела Балтова,Георги Тодоров и Светлан Стоев и ако всичко изложено в статията "Защо си траят 3-ма служебни министри, защо прикриват олигарси и групировки?" на Пл.Валентинов е верно да ги отстраните защото ТЕ уронват Вашият авторитет не моя, а СЕМ не е нужен той е "злокачествен тумор" !

  • 003 Anonimen 28.06.2021 10:44

    Министъра на транспорта не само че не прави нищо за ракриване и спиране на корупционните практики и далавери но си мълчи и дори подкрепя такива, като противозаконните екостикери.До този момент в това министерство е пълна тишина .

  • 002 фатално разочарование 28.06.2021 10:34

    При неуспеха на първото служебно правителство на чело с меко казано странния Герджиков оправдахме Радев с липса на опит. Но сега, при второто няма оправдание. Все повече създава впечатление, че е зависим и кукла на конци. Жалко за убитите надежди на протеста, толкова много се надяваха и вярваха в Радев, а той ги излъга и предаде....А и това поголовно настаняване на масони по върховете на властта никак не е добре за демокрацията, те и масоните в България се изродиха в меркантилни престъпници, действащи в симбиоза, по братски

  • 001 Anonimen 28.06.2021 09:34

    Точно така трябва да се атакува всяко съмнение за корупция и да стигне до ушите на Президента, защото тези "мълчаливи" министри са назначени с неговото доверие към тях ! Чистката трябва да продължи във навсякъде, ВИС и СИК трябва да бъдат изчистени защото те са туморът в цялата българска икономика и ТИМ разбира се, това са структурите създадени от БКП за разруха ! Да се поучим от Италия как събаря мафията !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще имате доста неща за уреждане

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд