Свързани новини

27.06.2021 18:56

Справихме се с всички кризи, остава ни Радев: Борисов

Видян 1839 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ние се справихме най-добре и с финансовата криза, и с бежанската криза, и с пандемичната криза, а сега ни остава да се справим и с кризата на Радев”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Плевен. По думите му, целта е на тези избори да се направи репетиция за президентските избори с манипулация на машините. „Софтуерът на новите машини се пипа. И ще видите какво ще стане. Или ще провалят изборите, или всеки трети или пети глас за ГЕРБ, ще отива за друга партия”, посочи той. По думите му затова е сменено и Информационно обслужване, както и всички останали промени. „И затова ЦИК мълчи. Какво му е работата на Радев и служебното правителство да говорят за други партии? Говорете как ще проведете изборите. Вие чувате ли сега между партиите да има някакво противоречие, разправии? Не. Все едно няма избори. Г-жа Нинова вече харесва Мая, Христо Иванов – Данчо Цонев, Да, България с ДПС са вече заедно, „готини са“. Има такъв народ с ДПС или с еди кой си. Но няма никакъв спор. Събраха и се сдружиха“, посочи Борисов. „Когато тичаш сам напред, ставаш първи, но всички, които не могат да те стигнат, се обединяват и искат да те спрат. Те не могат да боядисат това, което ние сме построили”, посочи лидерът на ГЕРБ.


Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Тодор 28.06.2021 17:46

    Ако Борисов наистина иска да се справи с Радев, то трябва да атакува неговите спонсори, които го захранват с пари като Васил Божков, Иво Прокопиев, Цветан Василев, Сашо Дончев и Огнян Донев!

  • 003 Anonimen 28.06.2021 13:55

    Много малко е останала шайката на крадците и измамниците, това ли са гамените които още лъскат чепика на банкянската туха тиква ? Последните "сукалчета" от милиардите на Тиквун са се строили и махат с ръчички за последни парички ! Това е последната измет без достойнство и срам тип "ПКП" !

  • 002 опасен психоелемент 28.06.2021 10:22

    Този крадец и разбойник няма ли кой да го освидетелства?! Този затри и държавата и изтреби народа си и трябва да лежи до живот в затвора с пълна конфискация на милиардите изнесени по арабския свят

  • 001 Тихомир Томов 27.06.2021 20:41

    Радев и Янев са Американски протежета и докато не ги нарочат са бетонирани !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

близнаци