Свързани новини

23.06.2021 15:06

Су-24 пусна 4 бомби по пътя на британски разрушител в Черно море

Видян 3751 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Руски боен самолет и военен кораб изстреляха предупредителни изстрели към разрушителя на британския кралски флот HMS Defender близо до Крим в сряда. Су-24 хвърли четири бомби по пътя на кораба в Черно море, след като Русия го обвини, че е навлязъл във водите му край нос Фиолент. Патрулният кораб откри огън в 12.06 ч. И стреля отново две минути по-късно по разрушителя, който е на учения с американски, холандски и украински сили, предаде ДейлиМейл.
Около десет минути по-късно Су-24 пусна четири OFAB-250 по пътя на британския кораб. В 12.23 ч. HMS Defender отстъпи, след като се осмели да измине цели две мили навътре в руски териториални води, твърди министерството. Според него разрушителят е отказал да послуша радиопредупрежденията преди изстрелите. Британският военен аташе в Москва сега е призован в руското министерство на отбраната след граничния инцидент.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Густо майна филибето 24.06.2021 07:28

    Явно статийката е написана от някой доста начетен днешен български военен експерт.Но въпреки това са допуснати 2-3 леки и несъщсетвени грешчици.Цялото заглавие може да предизвика само една ехидна усмивка в читателя с нелогичноста си.Защото, първо, бомбите не ИЗСТРЕЛВАТ,а обикновено се ПУСКАТ.А ако авторът се е опитал да каже, че са "изстрелвани" бомби, то бомбите нито се изстрелват, нито пък има такова понятие като "предупредителни бомби".Чудя се, дали статията да не е написана отсиноптичката На-Тали Три-Вонова? Тя е един доказан и доста голям блондинков военен експерт.

  • 003 Anonimen 23.06.2021 19:16

    Сигурно има насрани педерасти от Албиона!

  • 002 Anonimen 23.06.2021 16:39

    Да ги и едните и другите. Заради маневрите в Черно мори ни съсипаха реколтата. 2017 рак, заради ученията на нато и кемтрейлите, на къщата ми падна светкавица, изгори ми цялата инсталация, от дъждовете не мога да се кача на покрива, където е връзката - 3 седмици без ток! Плюс оманените 6 млади асмички каберне, едно пино и един мискет, изсъхнаХА! Някой компенсира ли ме, бе майка ви циганска продажна?

  • 001 Anonimen 23.06.2021 15:21

    Нагли окупатори-провокатори! И после следва рефрена "Русия ни е виновна за всичко!" :(

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в молитви


Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в