Свързани новини

23.06.2021 09:57

Жалбата срещу Янев е неоснователна: ЦИК

Видян 1259 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Членовете на ЦИК отхвърлиха като неоснователна жалбата на една от коалициите, регистрирана за участие в предсрочните парламентарни избори срещу премиера Стефан Янев и министри от служебното правителство, сочи едно от решенията на комисията. Припомняме, че 3 дни, след като кабинетът Янев направи своя отчет за изминалия месец от ГЕРБ обявиха, че ще внесат жалба в ЦИК срещу служебното правителство за предизборна пропаганда и агитация.


Според коалицията има нарушение в "множество изказани и недоказани твърдения и изявления", които съдържат призив за подкрепа в полза на други политически партии, уронват престижа на предходното управление и са директен призив към неподкрепа на въпросната формация.


Мнението на експертите от ЦИК е, че посочените изявления и цитати съдържат единствено информация, публикувани от служебното правителство публично при представянето на неговия отчет.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.06.2021 10:13

    "... уронват престижа на предходното управление /от ГЕРБ /..."аууу "престиж" по какво бе малоумни герберасти презтиж по кражби и измами, престиж по дебели банкови сметки, престиж по майсторски лъжи и манипулации, престиж по обещания, престиж по простащина ? Освен тези престижи други имате ли ? Имате ли престиж по достойнство, морал и отговорност ? Шайката на простака от Банкя имала престижи, ама недостойни !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак