Свързани новини

22.06.2021 11:23

Търсим законодателни промени, които да подобрят живота на гражданите и функционирането на бизнеса: Янев

Видян 1089 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Макар и като служебно правителство, сме си поставили си задача за съответните ресори да търсим необходимиост от законодателни промени в различни сфери в обществения живот, които ще бъдат в състояние да подобрят живота на гражданите и функционирането на бизнеса от гледна точка на тази законодателна рамка, която трябва да бъде подкрепена с промени от следващото Народно събрание. Това каза служебният премиер Стефан Янев в началото на срещата с представители на Националното сдружение на общините в Република България, предаде Фокус.

 „Уважаеми представители на НСОРБ, уважаеми колеги, днес организираме тази среща, за да чуем важните и неотложни проблеми, които решава организацията на Националното представителство на общините. Надявам се да имаме възможността да обсъдим редица проблеми, които са трептящи и трябва да ги решаваме с всеки изминал ден. Проблемите са много, въпросите са много, а знам и че имате много идеи. Ще започнем с богат дневен ред“, заяви Янев в обръщението към представителите на НСОРБ.

Премиерът посочи, че вече е провел среща с Националната организация на кметовете на кметства. „Това, което беше казано там, детайлите ще бъдат споделени и ще ги обсъдим, за да намерим общи решение. Нашата дейност трябва да бъде в интерес на гражданите, посочи той.

„Ще обсъдим и още една тема, която смятам за важна. Знам, че имате доста предложения за законодателни промени. Смятам да обсъдим тези въпроси, защото макар и като служебно правителство, сме си поставили си задача за съответните ресори да търсим необходимиост от законодателни промени в различни сфери в обществения живот, които ще бъдат в състояние да подобрят живота на гражданите и функционирането на бизнеса от гледна точка на тази законодателна рамка, която трябва да бъде подкрепена с промени от следващото Народно събрание. Ще обсъдим предложенията и ще ги допълним или обогатим със съвместни усилия на различни сектори от изпълнителната власт. Надявам се да бъдем готови до края на мандата на служебното правителсто и когато има ново Народно събрание, да ги внесем“, допълни Янев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне