Свързани новини

19.06.2021 13:06

Бежанци налазиха морето, правят се на туристи

Видян 5822 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От няколко седмици има голям натиск от бежанци по южното ни Черноморие. Там чакат туристи, но не такива. Явно минават през недобре направен участък на оградата за 250 млн.лв. на сухопътната граница от Малко Търново до Резово, която не се пази достатъчно. Някои се опитват да хванат автобус от Ахтопол за София, дегизирани като туристи, други директно излизат в и около Созопол, което е на 50 км от границата - интересно е как стигат чак до там, чудят се местните хора.


Няма да видите това в новините, МВР мълчи. Граничната полиция по морето ги хваща, но явно някой на самата сухопътна граница преди това ги пуска, предполагат експерти.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 19.06.2021 22:25

    8 хиляди момчета в САЩ са починали след ваксинацията за короната

  • 002 Anonimen 19.06.2021 22:23

    четирима пилоти на BA са починали след поставянето на ваксини, Испания и Русия не препоръчват пътуване заради опасност от съсиреци при ваксинирани. Travel A man claiming to be a friend with a British Airways pilot has stated that 3 pilots have just died within the past week shortly after receiving COVID-19 injections, and his recording has gone viral on social media. Reuters responded with a "fact-check," but in their own investigation and report they confirmed that not only did these three die, but a fourth one as well.

  • 001 к1 19.06.2021 17:01

    Започва се! До изборите и особено след това , ще започне рязко движение на кривата на криминогенната обстановка.Всичко това се предизвиква от една криминална групировка ,маскирана като ПП.Това е предупреждение към новите управляващи. После да не кажете че сте изненадани.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се