Свързани новини

18.06.2021 13:37

Борисов за разпитите на магистрати: Целта съм аз

Видян 2759 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Целта на разпитите на бивши високопоставени магистрати е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, заяви самият той пред журналисти. Бившият премиер нахлу на пресконференцията на своите съпартийци, които междувременно оценяваха работата на служебното правителство. Според него цялото разследване на ГД „Национална полиция“ е „разиграване на цирк“ преди изборите, предаде бТВ.


„Става дума за някакъв сигнал от 2009 г. Нито го знам тоя човек, нито го знам тоя човек, нито го познавам. Поразпитах малко, ама то се оказа, че е друг човек, защото този, за който твърдяха в началото, работи в одита на МЗ вече много години. Някой чул – уволнен 2009 г. някога и трябва да си спомня дали някой е идвал 2009 г. при мен. Сега разиграват този цирк, целта съм аз. От 2009 г. искате ли да ви разпитам дали помните дали с някой сте се срещали и дали някой е чул?“, запита Борисов репортерите.


Той обобщи разпитите до момента с думите „тормозят хората“: „Последната седмица целта е да ме викат на разпити (…) Търсят свидетели като бесни“.


„Това е същото като с шкафчетата, заклел съм се, че нямам златни кюлчета. Те ме издебнаха, заснимаха, монтираха, направиха и ме удариха. Това е началото и края на един сценарий“, заяви Борисов, който оцени по същия начин и скандала „Илчовски“: „Набедиха едно момиче, което аз никога не съм виждал, защото чули…“.


„Престанете с тая джипка, НСО има 6 тойоти секвои и на тях се вози Радев, вози се Стефан Янев, возят се всички, при мен е била една“, заяви още Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 18.06.2021 14:30

    Започвам да си мисля вече, че тези съшества които са се наредили около него са завършили университет по "Навеждане и Слугинство", как един не му направи забележка да се съобразява какви глупости говори и да ги ограничи тези глупости малко ?! Тази шайка ГЕРБ от бандити, крадци и демагози трябва да бъде осъдена и затворена в затвора за много дълго време ! Съд и затвор за всеки гербераст бил в управлението на държавата !

  • 001 Anonimen 18.06.2021 14:23

    „Това е същото като с шкафчетата, заклел съм се, че нямам златни кюлчета. Те ме издебнаха, заснимаха, монтираха, направиха и ме удариха. Това е началото и края на един сценарий“,"... НСО има 6 тойоти секвои и на тях се вози Радев, вози се Стефан Янев, возят се всички, при мен е била една“, абе тоя банкянски таласъм наистина е достатъчно прост за да бъде наречен маймун ! Сам призна за кюлчетата и шкафчетата сега отново отрича и как когато те охраняват от НСО влязоха да снимат в спалнята ти бе идиот, защо не осъдиш охранителите, че са допуснали "шпиони" в "леглото" ти, а това с Тойотите не е разбрал защо му викат "джипката", ами ти сам я караш и не слизаш от нея бе тиква, ти екскурзовод-шофьор ли си на министрите си, Радев сам ли управлява или има НСО-шофьор и колко преме е в джипката, Янев сам ли управлява или с НСО-шофьор, еиии колко МНОГО СИ ПРОСТ ТИКВО АМА МНОГО, ТОЛКОВА СИ ПРОСТ, ЧЕ САМ СИ ГО КАЗА ОТ ПРОСТОТИЯ, ЗАТОВА И НЕ РАЗБРА КАКВО СИ ПРИЗНАЛ ! Как е възможно толкова просто същество да управлява 12 г. цяла държава, опс грешка цяло СТАДО което гласува за него и народ който го търпи в тази държава ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се