Свързани новини

17.06.2021 18:12

Христо Терзийски в с. Баланово: Най-голяма тежест трябва да има мнението на местните хора

Видян 1491 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


       Водачът на листата Христо Терзийски и част от кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ - СДС проведоха предизборна среща в дупнишкото село Баланово. Качеството на питейната вода, честата ѝ пълна липса, щетите върху електроуредите в домовете, липсата на редовен транспорт, състоянието на контейнерите за смет – това бяха поставените въпроси, които вълнуват жителите на Баланово.

       Христо Терзийски заяви, че е наясно с наличието на тези проблеми и не изпитва притеснения да застане пред хората, за да бъдат ясно и открито обсъдени. „Нашата позиция винаги е била, че най-голяма тежест трябва да има мнението на местните хора. Затова в гласа им трябва да се вслушат както представителите на местната власт, така и представителите на региона в Парламента, за да може най-бързо и ефективно да се решат проблемите и да се намери правилното решение“, заяви Терзийски.

       Даниел Александров представи своите приоритети, свързани с развитието на спорта, образованието и туризма. „Чрез нас вашият глас ще се чува в парламента“, заяви той и добави, че основна част от работата на депутатите е да бъдат посредник и медиатор между централната и местна власт. Той обеща, че „ако е необходимо няма да излезе от кабинета на кмета на Дупница“, но ще намери решение на поставените теми.

       Станислав Тенев постави темата за обработването на земите и възможностите, които предлагат земеделските програми. Той обърна внимание на хората, че, ако са недоволни от арендаторите, имат възможност да ги сменят, да предоговорят условията на договорите си или да обработват сами земите си. Ако не знаят какви законови възможности имат, хората могат да се обръщат към него и към службите по земеделие, където ще намерят решения.

        Добрата комуникация между жителите и властите е в основата на решенията на всички проблеми. Затова кметът на община Дупница инж. Методи Чимев обяви, че ще открие приемна в с. Баланово, където заедно с кметския наместник ще изслуша всички оплаквания и предложения на жителите на Баланово. „Забавянето натрупва напрежение и отлага решенията, които невинаги са трудни. Но е трудно да се работи ефективно по големи проекти като водоснабдяването, когато няма правителство и Народно събрание, фокусирани върху законотворчество и работа.


 


Купуването и продаването на гласове е престъпление



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Тихомир Томов 17.06.2021 21:51

    Избирателите са в кръчмата, а на снимката са с шофьора и местния председател !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден