01/03

Свързани новини

16.06.2021 11:37

ГЕРБ на среща с независими артисти

Видян 1671 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС Тома Биков и Александър Иванов се срещнаха с представители на независимите артисти. По време на срещата бяха обсъдени целенасочени и своевременни мерки, които да бъдат в помощ на творците, както и създаване на програми за устойчива подкрепа на независимия сектор.
„ГЕРБ ще работи за фонд, чрез който да бъдат подпомагани всички нуждаещи се артисти. Критериите за кандидатстване ще определим заедно с творците“, уточни Тома Биков. Той добави, че в момента от страна на министерствата липсва всякаква инициативност, която да бъде в помощ на хората.
Тома Биков припомни, че благодарение на политиката на ГЕРБ, бюджетът за българското кино е рекорден. Той дава възможност да бъде направен качествен продукт и ще бъде даден шанс много повече хора свързани с тази дейност да бъдат финансирани.
„Образованието и културата са едни от водещите приоритети в управлението на партията“, подчерта Тома Биков.  ВИЖ ПОВЕЧЕ СНИМКИ ТУК!


Купуването и продаването на гласове е престъпление


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 16.06.2021 12:06

    Когато видях кои са независимите артисти на снимката веднага ги оприличих на Биков, а той е една курва в политиката на България, той е срам за хомосапиенс, както Сачева, както Митов, хванати здраво за парите без да се интересуват от къде ги вземат и как, при всички случаи са народни пари ! Никъде по света такива измекяри никой няма да ги търпи, единственото им место на съществуване е България, защото на тази територия се развъждат само овце ! Тези артисти и те са се хванали здраво за парите, те не се интересуват как живее българинът в тази мизерия и бедност, те се интересуват как да изсмучат още повече от държавата на измамата, а ГЕРБ са именно шайката която знае как да им осигури "големи" пари с "голяма" измама ! Срам са тези музиканти-балъци и артисти-некадърници за професиите си !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне