01/02

Свързани новини

16.06.2021 11:21

Любен Дилов в Бургас: Произволът ще свърши с конструирането на новия парламент

Видян 1617 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ-СДС нямаме врагове на тези избори, нито противници. Единственият противник ни е хаосът, който е на път да парализира държавата. Това заяви водачът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в Бургас Любен Дилов, който даде начало на кампанията заедно с всички кандидати за народни представители. По думите му, чиновниците не работят, а треперят да не попаднат под ударите на локални и национални вендети. „Разумен живот ще има след 12 юли. Защото сега е неразумен… Президент, който не е президент, а кандидат-президент. Правителство, което не е правителство, а предизборен щаб. Видяхме, че и най-лошият парламент е по-добър от това да няма парламент”, посочи Дилов.

Според водача на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас, сред най-важните краткосрочни задачи е Планът за възстановяване и устойчивост, който в последно време е жертва на постоянни прекроявания, без всякакво публично обсъждане. „Властта се упражнява в различни форми на натиск върху медиите, защото когато няма парламент, медиите са единствения коректив на властта”, каза още Любен Дилов.



Той обърна внимание, че имаме ангажименти, които ще изпълним като най-голяма политическа сила с най-голяма парламентарна група. „Започнатото тук в Бургас, което е жизнено важно. Това са най-вече пътищата, здравеопазването и образованието, умният туризъм, съчетан с отговорна културна политика и природосъобразно законодателство. Вкарването на Бургас в зелената сделка е задача номер едно, надявам се на всички местни депутати, не само на нашите“, заяви Любен Дилов. Той обясни, че коалицията ГЕРБ-СДС няма да напада никого, а ще се опитва да обяснява колко са важни тези приоритети и да ги отстоява в следващия парламент.

„В същото време искаме да кажем на всички наши избиратели и съмишленици, които се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 16.06.2021 13:14

    Ей гнусен фъфлещ шебек, всички герб-комунета са такива маймуни като тази, преписват своите идиотизми на здравомислещите си опоненти, на това по света хората с разум казват политически курволяци, никой разумен не иска такива шебеци като герберастите в управлението ! Като се започне от простата банкянска тиква до последното герб-шебече всичко е измет-крадлива и просташка !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни