Свързани новини

15.06.2021 09:24

Пробват ченгеджийски похвати срещу мен: Радев

Видян 2541 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Чух всякакви причудливи интерпретации за срещата на моя секретар по правни въпроси и антикорупция, включително и от предишния министър-председател. Явно фантазиите на бившия премиер извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато. Имам надежда, че рано или късно България ще има прокуратура, която ще се заеме с истинските престъпления и грабежи. Тук случаят не е такъв.

Не е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на Агенция Митници, който 20 години не е в тази система. Укоримо е, когато министър-председател разпорежда на действащ шеф на Агенция "Митници" да прикрива престъпление, защото бил обещал някъде, както в случая „Ало, Ваньо“.

Срещу президентската институция се работи с ченгеджийски похвати и в никакъв случай няма да ги легитимирам с повече коментари по тази изкуствено създавана и изкуствено раздухвана „тема“", заяви президентът Румен Радев. ВИЖ ВИДЕО ТУК!


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 маските падат 15.06.2021 13:03

    Възможно ли е уж честният ни генерал да си назначава съветници с лични приятело с доказано корумпирано поведение и ръководещи мащабна контрабанда години на ред?! На всичко от горе неистово да защитава и оправдава неговите гафове и да го държи на служба след други подобни гафове? Това зависимост ли е или и той е същия като съветника си?! Високопарните думи не могат да скрият нефелните дела. Кадруването на Узунов наложи подмяна, а не промяна и отговорен за това е Радев.

  • 003 Anonimen 15.06.2021 11:11

    Имам обосновано (Highly Likely) предположение, основаващо се на поведението на „касичката“ Узунов на Тримореца и на меко казано екзотичните смени на полицейски началници, че на предстоящите избори за президент Радев ще е купувач номер 1 на циганските гласове.

  • 002 Anonimen 15.06.2021 11:09

    Валентин Вацев: "Политиците в България се борят за почетното звание "главен американофил"" Всички политици в България се борят за почетното звание "главен американофил". Те трябва да помнят, че никой от тях няма зад гърба си Америка". Това зави пред БНР международният анализатор Валентин Вацев. Според него България е "периферна капиталистическа страна с увреден суверенитет". Той смята, че затова политическата класа се опитва непрекъснато да се хареса на САЩ: "Бойко Борисов никога няма да бъде споменат по линия на закона "Магнитски", тъй като той е клиент в оръжейната търговия на САЩ", посочи Вацев и уточни, че има твърдо правило, че който е бил клиент в търговията с оръжие на Америка, не може да влезе в списъка по "Магнитски". https://bnr.bg/post/101483022/valentin-vacev

  • 001 Anonimen 15.06.2021 09:43

    "Сега": "Владислав Горанов закупи офиси за над 750 000 лв." Ето още един с чекмедже, и то огромно !!! Гешефтурата спи !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес може да се чувствате раздвоени между различни интереси и задачи

Днес може да се чувствате раздвоени между различни