Свързани новини

14.06.2021 10:30

Ген. Атанасов допуска подкрепа от ДПС за правителство на партиите на протеста

Видян 785 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Партиите на протеста преследваме целта да имаме мнозинство за съставяне на правителство, да не зависим от други партии. Нищо че има европейско по футбол, българските граждани трябва да осъзнаят, че тази избори са много важни, подчерта съпредседателят на ДБ Атанас Атанасов по БНТ. За Демократична България целта е да изпреварим БСП. Но ако нямаме 121 депутати, протестните партии трябва да съставим правителство и да го сложим на масата. Който иска, да го подкрепи. Ако народните представители от ДПС искат, нека го подкрепят. Непоисканата подкрепа понякога е много полезна, обясни Атанасов.


Преди това в същото студио Татяна Дончева от "Изправи се! Мутри вън!" каза: Дори да не стигнат 121 депутати, тези 3 формации (ИТН, ДБ и "Изправи се! Мутри вън!") трябва да работят и с БСП и ДПС за създаване на следващото стабилно управление, като мисля, че ДПС по-добре разбират необходимостта да не претендират за влизане в правителство и да не претендират да им бъдат задоволявани други икономически щения.


Иначе ген. Атанасов коментира, че служебният министър на МВР Бойко Рашков не отговаря на изискванията на закона за главен прокурор, "затова няма нужда да се обсъжда този въпрос". Той говори много енергично, но би трябвало и да действа енергично. Получаваме сигнали, че схемите за купуване на гласове от ГЕРБ и ДПС вече действат, твърди Атанасов.


По повод записа с Пламен Узунов и Петко Петков ген. Атанасов каза: Това, което видях в мрежата, са записи от камери в заведение, нека тези, които са били там, да обясняват. Нямам представа какво има в тази торбичка и защо са се срещали изобщо тези хора.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Антон 14.06.2021 20:30

    Псевдо политиците от ДБ ще излъжат жестоко избирателите си накрая, но последните това заслужават!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и