Свързани новини

11.06.2021 10:00

Патриотите инициират национална подписка за забрана на ДПС

Видян 1700 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Ние, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“, считаме, че с политическата си дейност и изявите на политическото си ръководство партия ДПС показва, че е антибългарска, противоконституционна, етническа партия. Приканваме всички българи да се включат в инициираната подписка, която ще бъде внесена в прокуратурата на Република България, с искане за иницииране на производство по реда на Глава пета от Закона за политическите партии относно прекратяване на Политическа партия „Движение за права и свободи“ на основание чл. 40, ал. 1, т. 2 от ЗПП.

Всеки пълнолетен българин може да се подпише в подписката, като бланките за събиране на подписи могат да се изтеглят от интернет страниците на ВМРО -  Българско национално движение, „Воля“ и НФСБ, както и във всички клубове на партиите в страната. Също така ще бъдат направени пунктове за събиране на подписи – постоянни и мобилни – във всички населени места в България. Събраните подписи могат да бъдат предавани по места в партийните клубове на политическите партии или да бъдат изпращани по пощата на адрес: 1000 София, ул. „Пиротска“ 5, ет. 5.

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ призовават всички български политически партии и организации да подкрепят тази инициатива и да се включат в събирането на подписите за прекратяването на ДПС!", съобщават Патриотите.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец