Свързани новини

07.06.2021 14:34

ДПС извърши национално предателство в Турция: Патриотите

Видян 2479 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Ние, „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“, категорично се противопоставяме на провокациите и откровеното национално предателство, което беше извършено от лидера на ДПС Мустафа Карадайъ при посещението му в Турция. В изказването му са нарушени основни разпоредби на Конституцията на Р България и има основание за самосезиране на прокуратурата по Наказателния кодекс ОСОБЕНА ЧАСТ, Глава първа, ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕПУБЛИКАТА.


Турция е нашата родина. Останахме в България след Османската империя. Тази земя (явно България) е нашата земя. Ние не сме имигранти там. Нашата борба е да защитим турската си идентичност. Да защитим нашия език, религия и обичаи. Истински.


Това научаваме от медиите, че е казал лидерът на уж българската партия ДПС Мустафа Карадайъ на своите турски домакини тези дни. Това се е случило пред благото кимане на някой си Мустафа Шентоп, назован председател на великото национално събрание.


Неслучайно наш приоритет е и цялостното отстраняване на подобни етнически политически субекти от всички процеси в България. Няма как 143 години след Освобождението на Родината ни ние да ставаме свидетели на слугинажното и официално предаване в ръцете на Ердоган и на други чужди сили, суверенитета на страната ни.


Въпросният Шентоп напомнил, че ограниченията, които съществуваха на изборите от 4 април, бяха премахнати и пожелал успех. Карадайъ пак заявил намерение за 50 хиляди гласа от Турция. При спечелени сега от ДПС в Турция два пъти по-малко. Заръката за повече гласове идва от самия Ердоган.


Ето това е резултатът от наивното или пък откровено злонамерено действие на безродния умно-красивитет, „мутрите“ на Мая Манолова, „мълчаливите чалгари“ на Слави и ДПС. Вместо да направят разграничения по степен на демократично развитие и да допуснат гласуване в САЩ и Великобритания, но да спрат изстъпленията от Турция новите управляващи директно обслужиха ДПС и Ердоган.


Премахването на ограниченията за секции в Турция води точно до това: Ердоган иска, а Карадайъ козирува.


Въобще, за няколко седмици България окончателно влезе в плен на козируването. Така утре ще козируваме през западняците и за Македония в ЕС. Може дори и бонбон да не ни подхвърлят. А доскорошните управляващи от ГЕРБ също се равняват по новите атлантически ветрове.


Единственият начин това срутване на всякакво достойнство и морал да бъде спряно е да има сериозен патриотичен вот в българския парламент. Само така утре няма да ни се налага да търпим гей паради, педофилски прожекции, медийни фойерверки без покритие, сервилност пред чужди посолства и дивашки реваншизъм.


България има нужда от обединение, помирение, мъдрост и патриотизъм!


БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!", съобщиха от пресцентъра на патриотите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Адвокат Т. Кръстев 07.06.2021 15:14

    "Няма такава държава е наш проект!, заяви източник от Сарая през лятото на 2019г. Проектът Няма такава държава обира протестния вот и така източва периферията на БСП. . Партия Има такъв народ е сочена като прокси на Ахмед Доган и Делян Пеевски и може да управлява след предсрочния вот, ако стане първа политическа сила, без да влиза в коалиция с ДПС по модела на ГЕРБ след 2014г." Марко на 07.06.2021 в 13:35

  • 001 Коалиция "Росенец" (Слави, Мая, Христо и ДПС) 07.06.2021 15:11

    Коалиция "Росенец" (Слави, Мая, Христо и ДПС) освен, че лишиха 2 000 000 пенсионери от индексация на пенсиите, но и въвеждайки масовото гласуване в Турция, излълниха поръчката на Меди Доганов за нови 3350 000 гласа от ердоганова Турция. След грандиозен скандал за пенсиите председателят на НС от ИТН прекрати заседанието (видео) https://www.facebook.com/btvnews/videos/329032278900670/?t=3

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Превърнете активността си в предприемчивост

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Превърнете активността си в предприемчивост,