Свързани новини

07.06.2021 09:25

45 дни без вакси-сертификат – пенсионирайте М. Константинов, защото Информационно обслужване не работи

Видян 7439 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече 45 дни чакам своя ваксинационен сертификат и няма шанс да бъдат по-малко от 50, както разбрах от поредния контакт с Александровската болница, където ме „чипираха”. Същата, в която стотици хора от персонала декларираха тези дни, че си искат старото ръководство – било супер професионално и какво като фалшифицирало 14 протокола на борда за харченето на над 30 млн. лв., а общото е потрошило 498 млн.лв. под игото на Костадин Ангелов – Боткоса, тъща му и тяхното обкръжение при рушащи се сгради и средна лекарска заплата от 1200 лв.
Е, тъкмо смяната на ръководството беше последният аргумент за оправдаване на закъснелия ми сертификат. Предпоследно, на 25 май – месец и 2 дни след втората ми доза, се разбра, че в РЗИ объркали и 2-те дати на ваксинация.
Над 5000 са само в София случаите като моя на объркани, закъснели и неполучени сертификати за ваксинация в държава, похарчила над 2 млрд.лв. за е-управление, което би трябвало да означава, че се получават моментално. Такива са данните на Здравното министерство. В цяла България са поне 5 пъти повече.
Този път от Александровската болница „изплюха камъчето”, че не само РЗИ, а и Информационно обслужване носи вина за объркването на данните и забавянето на самия документ.
Напомням, че на тази фирма, управлявана от видния мислител и коментатор по


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 07.06.2021 13:55

    Този мухлясал професор по аритметика какво разбира от информационни технологии?При толкова способни хора да държиш на поста некадърен човек значи само едно-удобен.За наша радост-не е вечен,на това остава да разчитаме,на природния закон.

  • 002 Anonimen 07.06.2021 10:20

    Този корумпиран престъпник нали беше пенсиониран? Ето работа за Цацата, който изобщо не върши работа, а си живурка с дебела заплата и се забавлява с един паразитен орган като комисия за корупцията по върховните етажи на властта и размахва бухалка на неудобните

  • 001 Anonimen 07.06.2021 09:35

    Това мазно и отвратително НЕЩО на снимката е достойно само за бесило, със своите измами и далавери това НЕЩО унищожи самочувствието и достойнството на българинът ! Смърт за Мишо Константинов без право на помилване ! За умишленото унищожаване на цяла нация дори смъртта му е най-малкото му наказание !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Емоционален ден

Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на