Свързани новини

07.06.2021 09:25

45 дни без вакси-сертификат – пенсионирайте М. Константинов, защото Информационно обслужване не работи

Видян 7427 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече 45 дни чакам своя ваксинационен сертификат и няма шанс да бъдат по-малко от 50, както разбрах от поредния контакт с Александровската болница, където ме „чипираха”. Същата, в която стотици хора от персонала декларираха тези дни, че си искат старото ръководство – било супер професионално и какво като фалшифицирало 14 протокола на борда за харченето на над 30 млн. лв., а общото е потрошило 498 млн.лв. под игото на Костадин Ангелов – Боткоса, тъща му и тяхното обкръжение при рушащи се сгради и средна лекарска заплата от 1200 лв.
Е, тъкмо смяната на ръководството беше последният аргумент за оправдаване на закъснелия ми сертификат. Предпоследно, на 25 май – месец и 2 дни след втората ми доза, се разбра, че в РЗИ объркали и 2-те дати на ваксинация.
Над 5000 са само в София случаите като моя на объркани, закъснели и неполучени сертификати за ваксинация в държава, похарчила над 2 млрд.лв. за е-управление, което би трябвало да означава, че се получават моментално. Такива са данните на Здравното министерство. В цяла България са поне 5 пъти повече.
Този път от Александровската болница „изплюха камъчето”, че не само РЗИ, а и Информационно обслужване носи вина за объркването на данните и забавянето на самия документ.
Напомням, че на тази фирма, управлявана от видния мислител и коментатор по


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 07.06.2021 13:55

    Този мухлясал професор по аритметика какво разбира от информационни технологии?При толкова способни хора да държиш на поста некадърен човек значи само едно-удобен.За наша радост-не е вечен,на това остава да разчитаме,на природния закон.

  • 002 Anonimen 07.06.2021 10:20

    Този корумпиран престъпник нали беше пенсиониран? Ето работа за Цацата, който изобщо не върши работа, а си живурка с дебела заплата и се забавлява с един паразитен орган като комисия за корупцията по върховните етажи на властта и размахва бухалка на неудобните

  • 001 Anonimen 07.06.2021 09:35

    Това мазно и отвратително НЕЩО на снимката е достойно само за бесило, със своите измами и далавери това НЕЩО унищожи самочувствието и достойнството на българинът ! Смърт за Мишо Константинов без право на помилване ! За умишленото унищожаване на цяла нация дори смъртта му е най-малкото му наказание !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец