Свързани новини

03.06.2021 14:42

Не санкциите на САЩ ще променят страната ни, а събудилото се гражданско общество: Слави

Видян 2286 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Гражданското общество в България е в основата на вчерашната позиция на САЩ. Защото всичко, което е написано в доклада на Министерството на финансите на САЩ , българското гражданско общество го знаеше много преди вчерашния ден и го изразяваше на площадите и улиците. Още преди 8 години хиляди граждани в десетки градове заявиха своето отношение и позиция спрямо Делян Пеевски. И твърдо отстояваха своето отношение и позиция над 400 дни.


Пак преди американския доклад, а именно през изминалата година, гражданското общество в България изрази по един категоричен начин нетърпимостта си към бруталната корупция във всички нива на държавното управление. Вчерашният американски доклад дипломатично посочва корупцията по най-високите етажи на властта и ролята на прокуратурата в покровителстването на тази корупция. Но тези чудовищни зависимости ги посочи по-рано самото българско гражданско общество. Нима забравихме, че над 200 дни хиляди български граждани в десетки градове у нас, а и в чужбина искаха оставката на главния прокурор и на онзи настоящ политически лидер?


Затова американските санкции не са друго, освен подкрепа към това, което вече изрази българското гражданско общество. Те са протегната приятелска ръка от наш партньор.


Въпреки това съм уверен, че дневният ред в България не се пише от докладите на нашите лоялни партньори, а от желанията и волята на българските граждани. И така ще бъде за в бъдеще.  


Не санкциите на САЩ ще променят страната ни, а събудилото се гражданско общество", заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 07.06.2021 09:44

    До 001.- Значи когато някой се опитва да ни помогне като ни показва корупцията която търпиме 32 г. е наглец така ли бе ИДИОТЕ 001 ? Ти какъв вид животно си което не може да разбере в каква истина живее ? 001, ти си мазна домашна свиня отглеждана не за разплод а за мезе, а главата ти е за захвърляне на чакалите защото в нея няма мозък куха е и е само кожа и кост !

  • 001 Anonimen 03.06.2021 16:31

    Гнусната туземна колониална администрация услужливо е забравила за думите на Петко Каравелов: "Петко Каравелов е бит жестоко от майор Коста Паница, тогава главен военен прокурор на Княжеството. Когато се разчуло, че е малтретиран бившият министър-председател на България, някои чуждестранни дипломатически представители поискали от правителството на Стамболов лично да проведат анкета. Те отишли на място в „Черната джамия“, придружени от кореспонденти на западни вестници, и попитали Каравелов за мъченията му? Още насиненият Каравелов отвърнал: - "В моето Отечество такива работи не стават!" Триморският масонски рогоносец не смее да постави на мястото им наглеците от САЩ.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец