Свързани новини

03.06.2021 13:45

Джентълмен съм и няма да кажа коя е Мата Хари: Борисов

Видян 2774 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„От месеци работим с американското посолство по тези теми, които сега се опитват да пришият на нас”, заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, в коментар за санкциите по закона Магнитски. „Срещата ми с Херо Мустафа беше заявена още миналата сряда, защото знаехме какво се случва”, обяви той.
„Моите отношения с Пеевски отдавна съм ги изяснил и те са само политически. Нито имаме фирми, нито имаме общо бизнес. Не сме получили и стотинка от лицето Божков”, категоричен е той.
„Искам да напомня защо ме избраха за главен секретар, кмет на София и след това десетки пъти на избори, а именно заради борбата с корупцията, за която сме направили много”, подчерта експремиерът.
"Ако трябва да поемаме вина за нещо, то е за нашия зам.-министър Панов, който беше уволнен след избухването на скандала. Желязков не съм го виждал. Другите даже няма да ги коментирам", припомни Борисов.
„Няма да си разкривам личния живот. Джентълменството ми не позволява да кажа коя е Мата Хари . Не съм сигурен дали е същата. И на прокуратурата няма да кажа, защото имам съмнения“, поясни той, с което на практика призна автентичността на снимките от миналото лято. „Ще се прекръстя, защото съм много набожен, че съм пипал само веднъж в живота си кюлче в трезора на БНБ”, обяви още Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.06.2021 14:00

    Ще си кажеш пред бай Ставри само, нали ? И Мата Хари ще кажеш, и пачките ще извадиш на "светло", и кюлчетата злато ще покажеш, всичко ще си кажеш когато се наредиш пред бай Ставри в поза "партер" !Бил той джентълмен, този бандитски израз ли само помниш бе идиот ? Помня те как чоплеше семки пред паркинга на Маргините когато го охраняваше, мазнеше им се всеки ден, крадеше коли за тях в Чехия и Унгария, че даже и лежа в затворите им няколко месеца за кражба, сега джентълмен си станал, ама на боклука !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

телец