Свързани новини

03.06.2021 12:23

Погнатият Желязков излезе в отпуск

Видян 2771 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зам.-шефът на бюрото за контрол на СРС Илко Желязков е излязъл в отпуск до края на следващата седмица, съобщи БТА. Ден по-рано САЩ му наложиха санкции заради корупция по Закона Магнитски. Той е посочен като част от мрежата на бившия депутат от ДПС Делян Пеевски, на когото също бяха наложени ограничения.


Шефът на бюрото Пламен Иванов заяви, че заместникът му е разбрал от медиите за случая. Според закона Желязков остава на работа, защото е избран от НС и само това е институцията, която може да го освободи, добави той. Всъщност, може да подаде оставка!


Иванов съобщи още, че той няма правомощия да уволни Желязков, но пък със свое решение ДАНС може да му отнеме достъпа до класифицирана информация.       




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 03.06.2021 15:53

    Хайде пращайате в отпуск в затвора цялата сган башибозуци на ГЕРБ и ДПС. Там ще имат време да се опознават, шпионират, шомполират и останалото. Мръсна сган, линч!

  • 001 Anonimen 03.06.2021 13:18

    Излязъл в отпуск ??? Парламентът ли му разреши отпуск след като той го е назначил ? Законите в България са за подмяна до един ! Да се върне Търновската Конституция от която са преписали закони и англичани и германци, а те нали са демократични нации, значи може и ние да я използваме, а не да стъкмяваме закони направени да защитават продължаващата да управлява БКП чрез клонингите си ГЕРБ,БСП,ДПС и разни врагове на народа нарекли се Патриоти !Щом сме най-бедни в ЕС и не можем да тръгнем нагоре вече 32 г. значи сме население от простаци и мазохисти !Прост бандит пожарникар ни мами и подтиска 12 г. и още е на свобода, за да може да си скрие милиардите за които ние не смеем да го окаушим ! Прост народ слаба държава - ЕДНА НАИСТИНА ВЕРНА И ДОКАЗАНА ПОГОВОРКА !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец