Свързани новини

02.06.2021 10:02

Уволниха ръководителите на горските стопанства

Видян 5104 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Промяна в ръководствата на държавните горски стопанска е направил министърът на земеделието, храните и горите проф. д-р Христо Бозуков,  съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието, храните и горите.
В Югозападното държавно предприятие-Благоевград са освободени членовете на Управителния съвет Мария Маринова и инж. Ваня Каменова.
В Югоизточното държавно предприятие-Сливен за директор до провеждане на конкурс е назначен Димчо Радев, а Георги Йорданов е освободен като член на Управителния съвет.
В Южноцентралното държавно предприятие-Смолян, Северозападното държавно предприятие-Враца и Североизточното държавно предприятие е освободен целият състав на органите на управление. Здравко Бакалов е назначен за директор на предприятието в Смолян, а Ради Иванов в Шумен до провеждане на конкурс. Досегашният заместник-директор на Северозападното държавно предприятие Атанас Златков е упълномощен да изпълнява длъжността директор.
В Северноцентралното държавно предприятие-Габрово са освободени членовете на органа на управление доц. д-р инж. Георги Костов и Иван Степанов.

Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 ха ха 02.06.2021 13:20

    И сега какво ще п,ави Бибитко без джипката, подвижната ПТС на СевдаТв като ще тpябва да я вpъща и Паламаpа ще му е в зайчаpника?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби