Свързани новини

02.06.2021 09:38

Александровската болница е в катастрофално състояние: Александър Оскар

Видян 1918 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Преди седем години Александровската болница не е имала задължения, а сега е в катастрофално състояние“, каза в предаването „Тази сутрин“ д-р Александър Оскар, който напусна съвета на директорите на лечебното заведение. Той коментира, че е напуснал съвета, защото не е съгласен с водената политика и начина, по който се управлява лечебното заведение. Оскар коментира, че е бил извикан в болницата, за да разпише протоколи на заседания на съвета на директорите, които не са се състояли, но на тях са разпределени над 30 млн. лева.


 


„Изпратих сигнал до тогавашния министър, проверката не е установила никакви нарушения. Изпратих нов сигнал до новия министър, проверката тече в момента“, каза Оскар.


„Тези протоколи представляват непроведени заседания. На 29 декември, когато е било едното заседание, имам доказателства, че дори не съм бил в София“, каза Александър Оскар.


Той коментира и медийните публикации, че фирма на роднина на Костадин Ангелов е осигурявала храната за работещите на първа линия по време на COVID пандемията. „Наистина е непонятно за мен. Когато ние се обединихме и си подадохме ръка, и моето семейство дари пари за храна, други хора са имали възможност да се облагодетелстват“, коментира Оскар.


„Аз нямам претенции да бъда управител на болницата. Призоваваме принципала да намери начин как да ангажира хора, експерти, които да поемат болницата в такъв труден момент“, каза още Оскар.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 02.06.2021 10:58

    от 30 години се правят опити да бъде заграбена територията не само на Александровска, но и целия медицински комплекс с цел да се прави развлекателен комплекс - бинго зали и други подобни, затова и нито едно правителство не дава пари за реновиране и поддържане, а напротив - стимулира унищожаване на болниците с едно изключение - Св. Екатерина като много печеливща. Затова и не довършиха строителството на няколко нови сгради и те се рушат. Лакомията за парцели и лесни печалби е невероятна и не се намери сила, която да спре тези погроми. Това вероятно е било състоянието на българската държана преди падането под турско робство.

  • 001 Anonimen 02.06.2021 10:47

    Миналата седмица СЗО поиска всички планове за превръщане на доказателства за ваксинация в условията за влизане да бъдат изоставени, след като САЩ изключи прилагането на ваксинационни карти на своя територия.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци