Свързани новини

31.05.2021 09:25

Домусчиев чакал 2 ч. Борисов да доиграе карти?

Видян 8179 пъти | Коментари 3
Гласували 3 рейтинг: 4.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна


Официалната версия за охлаждането на отношенията между експремиера Бойко Борисов и посочения с пръст нов главен герой в последния доклад на Държавния департамент на САЩ, излязъл дни преди изборите на 4 април, Кирил Домусчиев, лансирана от орбитата на лидера на КРИБ е интересна. Той се обидил, че при визита бил каран да чака 2 часа, докато водачът на ГЕРБ доиграе сет на карти с Христо Йовов – Бижутера. Вероятно основна нишка в тази версия се явява футболната ненавист на Домусчиев като спонсор на Лудогорец към синята легенда, коментират анализаторите и не вярват много на хипотезата. Бизнесбратът явно не знае народната поговорка: „Гост, докато го гостят”. Мъдра е.  


Снимка: БГНЕС


Кирил Пламенов


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 До Anonimen 31.05.2021 10:59 31.05.2021 11:07

    Явор Дачков oбнародва длъжностната характеристика на Мутрьо 2 – при Мутрьо 3 самолетите и въртолетите на военнотранспортната авиация са заменени от джипката на Горското . Ето как се „труди“ позлатения ЕВРОмутрьо:: „…Опитът на Борисов за десет години управление, седем от тях като премиер е следния – белот, проститутки, ловни стопанства, интервюта, Пеевски, Котараци, футбол, Симитли, тенис, проститутки, ловни стопанства, Пеевски, Котараци, белот, белот, терца, ленти, ленти, ленти, оргия, Меркел, Брюксел, ленти, оргия, Симитли, белот, Пеевски, Котараци, избори, Цецо, белот, тенис, мачле, Симитли, футбол, ленти, министерски съвет, ловни стопанства…Това не е метафора, а ужасяващата реалност. Казвам го като журналист, който е проучил достатъчен брой достоверни източници. И това го знаят всички. За Боко какво да кажем – от мияч на колите на Маргините, Васил Божков и със спомените си за Винету (филма с Гойко Митич, а не книгата и затова е запомнил това заглавие) стана премиер (каквото каже г-жа Меркел, каквото кажат от Брюксел, каквото кажат от Козяк, каквото поиска Ердоган).”

  • 002 Веска от Варна и МЪЛЧАНИЕТО НА USA АГНЕТАТА 31.05.2021 11:05

    "Tъй като пак предстоят избори, наложително е да се изброят всички онези, които мълчаха и продължават да мълчат като задници за отвратителното американско безобразие, извършено в БЪЛГАРСКОТО Чешнегирово. Мълчанието на USA агнетата: ГЕРБ БСП ДПС ВМРО НАЦИОНАЛЕН ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ ВОЛЯ ДСБ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ИЗПРАВИ СЕ, МУТРИ ВЪН ИМА ТАКЪВ НАРОД БЪЛГАРСКО ЛЯТО Ако не изреждам останалите партии и партийки, то е защото нищо няма да пропусна, тъй като и те мълчат като посрани и не смеят да гъкнат. Нито един от водещите политици не обели и дума, камо ли да изрази възмущение, и да покаже чест и достойнство: Бойко Борисов Румен Радев Мустафа Карадайъ Корнелия Нинова Красимир Каракачанов Христо Иванов Валери Симеонов Слави Трифонов Мая Манолова и присъдружните и отровни Веселин Марешки И така нататък, и така нататък Единствените, които изразиха открита позиция срещу американската инвазия бяха: Атака АБВ Възраждане Лява алтернатива ..." "Tъй като пак предстоят избори, наложително е да се изброят всички онези, които мълчаха и продължават да мълчат като задници за отвратителното американско безобразие, извършено в БЪЛГАРСКОТО Чешнегирово. Мълчанието на USA агнетата: ГЕРБ БСП ДПС ВМРО НАЦИОНАЛЕН ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ ВОЛЯ ДСБ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ИЗПРАВИ СЕ, МУТРИ ВЪН ИМА ТАКЪВ НАРОД БЪЛГАРСКО ЛЯТО Ако не изреждам останалите партии и партийки, то е защото нищо няма да пропусна, тъй като и те мълчат като посрани и не смеят да гъкнат. Нито един от водещите политици не обели и дума, камо ли да изрази възмущение, и да покаже чест и достойнство: Бойко Борисов Румен Радев Мустафа Карадайъ Корнелия Нинова Красимир Каракачанов Христо Иванов Валери Симеонов Слави Трифонов Мая Манолова и присъдружните и отровни Веселин Марешки И така нататък, и така нататък Единствените, които изразиха открита позиция срещу американската инвазия бяха: Атака АБВ Възраждане Лява алтернатива ..."

  • 001 Anonimen 31.05.2021 10:59

    Ако трябва ще го чака и 5 часа, защото ако не беше Борисов какъв би бил Домусчиев и дали щеше още да дължи 62 милиона на хазната. Друг е въпросът, че 12 г работното време на Борисов му мина в карти, тенис, футбол, горски стопанства и джиткане с горската джипка за стотици хиляди, а се хвали, че взимал за прослужено време по няколко хиляди всеки месец, кретен!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Доста емоционален е този ден за вас

Доста емоционален е този ден за вас или доста нервен,